Last news in Fakti

10 Октомври, 2020 20:26 1 826 6

"Бродуей" остава затворен до 30 май 2021 г.

  • бродуей-
  • театър-
  • ню йорк-
  • коронавирус

Удължената мярка се приема като пореден знак, че възстановяването на американската икономика от COVID-19 ще бъде значително по-трудно от очакванията

"Бродуей" остава затворен до 30 май 2021 г. - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Известните театри на булевард "Бродуей" в Ню Йорк остават затворени най-малко до 30 май догодина заради нестихващата пандемия от коронавирус.

Представленията спряха в средата на март и оттогава мнозина очакваха с надежда отпадането на мярката в началото на януари. Продължението ѝ е огромен икономически удар. На "Бродуей" изкарват прехраната си около 97 000 души.

Развлекателната индустрия на прочутото авеню генерира 15 милиарда долара от продажба на билети и посещения на ресторанти и хотели. Удълженото затваряне се приема като пореден знак, че възстановяването на американската икономика от COVID-19 ще бъде значително по-трудно от очакванията.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофти

    4 1 Отговор
    Но това е началото !
  • 2 КОТарАК

    1 1 Отговор
    купона скоро ще свърши..който досега е щракал с пръсти-кредити , мредити, да иска пари без да работи..ей сега идва дивия капитализъм вече
  • 3 Бурканбанк

    2 2 Отговор
    Чудесно! Още милиарди долари загуба за американците от пропуснати ползи. Същото беше при "US Open". Сега същото правят французите (които мислех за малко по-умни) с Ролан Гарос.
    Вместо да се излиза от кризата тя се задълбочава все повече с всеки изминал ден.
    Но възмездието ще дойде!

    Коментиран от #5

  • 4 Навици

    3 0 Отговор
    Все гледаме в чуждото канче! Ний цъфнахме и вързахме, но звучи добре - колко зле са американците! Да си спомним рефрена на Т Колев и да видим ний къде сме /с гайдите/.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Нямам срам

    0 1 Отговор
    възстановяването на американската икономика ... че те нямат икономика а печатница на пари и използване на труд за жълти стотинки ... те затова почнаха да не харесват Китай че почнаха да им спират кранчето за безплатен труд