Last news in Fakti

11 Ноември, 2014 10:09 1 471 1

Иво, Атанас и Людмила напуснаха къщата на VIP Brother

  • иво аръков-
  • атанас месечков-
  • людмила захажаева-
  • напуснаха-
  • къщата-
  • vip brother

На полуфинала останаха Йорданка, Албена, Кали, Жени и Тачо, Влади, Камелия Воче, Елена, Ели Гигова, Wosh МС

Актьорът Иво Аръков и хореографът Атанас Месечков напуснаха къщата на VIP Brother, стана ясно след предаването снощи по Нова телевизия.

„Представих себе си, не съм играл персонажи, заучени от театъра”, разказа в откровен разговор с Ники Кънчев, Иво Аръков минути след като се раздели със съквартирантите.

При излизането си Атанас Месечков пък сподели:

"Имам много да уча, както за себе си, така и за другите. За мен VIP Brother e най-големият социален експеримент, който си направих."

С усмивка на лице тази вечер къщата напусна и атрактивната и запомняща се Людмила Захажаева. Нейното участие ще бъде запомнено не само от зрителите, но най-вече от съквартирантите, които я изпратиха със заря от хартиени листа.

На полуфинала останаха Йорданка, Албена, Кали, Жени и Тачо, Влади, Камелия Воче, Елена, Ели Гигова, Wosh МС. В сряда ще бъде полуфинала на VIP Brother, а публиката ще гласува за любима звезда на България в понеделник, 17 ноември.

Седмичната мисия „Психоанализа” постави поредната бомба в образцовия дом. При прочита на анализа на Кали, Албена видимо се ядоса и призова санитарните проблеми да не бъдат повод за обсъждане на лични характеристики. Наско и Иво се изправиха лице в лице, за да направят тежки признания и пиперливи намеци.

Двамата за първи път се осмелиха пряко да говорят за отношенията си от миналото, след като стана ясно, че са влюбени в една и съща жена. Йорданка Христова също прочете обясненията на Wosh и Наско, които я определиха за най-амбициозна, но не пожелаха да излязат от анонимност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РОСЕН ВЕЛИНОВ

    1 0 Отговор
    П....сите вън......