11 Ноември, 2014 13:57 10 247 4

Изневяра разделила Мария Илиева и Иво Аръков

  • изневяра-
  • разделила-
  • мария илиева-
  • иво аръков

Макар че двамата вече не са заедно, те не таят лоши чувства един към друг, твърди актьорът

Иво Аръков и Мария Илиева имали сериозна връзка, а причина за раздялата им станала изневяра, сподели актьорът в интервю за "Блясък".

Въпреки че дълго време той отказваше да коментира каквото и да било за Мария Илиева, той все пак проговори за връзката им.

Само ден преди влизането на актьора в Къщата на VIP Brother, той за първи път призна, че с популярната певица не са били просто приятели.

Макар че двамата вече не са заедно, а причината за раздялата им е изневяра, те не таят лоши чувства един към друг.

„Не сме се чували отдавна, между другото. Не знам как е, не знам какво прави. Последното нещо, което чух, беше покрай тяхната скандална песен с Криско. И това е“, обясни тогава Иво Аръков.

Няколко седмици преди влизането си в шоуто актьорът се раздели с половинката си Мика Стоичкова, освен това беше нападнат и пребит. Тогава щерката на Камата публично обвини именно Илиева, че стои зад побоя.

„Аз винаги се дистанцирам и не искам да се намесвам в проблемите на хората и да казвам кой е крив и кой е прав. Мика и Мария си имаха някакви проблеми, въпреки това. Но каква е причината да започнат да замесват и моето име в цялата тази кавга, не знам?!“, обясни тогава актьорът.

„Въпросът е, че аз няма как да бъда сигурен кой стои зад побоя ми! Дори и да е Мария Илиева – не искам да си го мисля, нямам доказателства за това, тя нищо не ми е казала! Аз никога не съм имал конфликт с нея. Не вярвам, а и не искам да е така. Казаха ми, че може и да е Мика Стоичкова – не вярвам! Дори и да е така – не искам да е така! Единственото нещо, което искам, е това нещо повече да не се повтаря“, допълни тогава Иво Аръков.

Днес пък, в Нова телевизия и Наско Месечков потвърди, че на вечерята, на която двамата с актьора са се запознали, Мария Илиева го е представила като гаджето си. По думите на танцьора той не веднъж е виждал певицата с Аръков и затова спокойно може да застане зад думите си, че двамата са били сериозно обвързани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоичков

    1 0 Отговор
    коя от двете е обаче не се знае
  • 2 mediator37

    1 0 Отговор
    Ицата го е шамарил единично, но му се е сторило като за банда.
  • 3 анонимен

    0 1 Отговор
    Иво е един интелигентен наивник, нека си оправи зъбите и тогава да се смее.
  • 4 Сашко

    0 1 Отговор
    Разделила ги е п..растията