Last news in Fakti

12 Ноември, 2014 13:09 2 037 0

Риана се страхува за живота си заради психопат

  • риана-
  • страх-
  • психопат

Нейният преследвач е сравняван с убиеца на Джон Ленън

Певицата Риана е сериозно притеснена за живота си, след като се разбра, че неин психически нестабилен преследвач е способен да я убие, съобщи madamenoire.com.

През лятото на тази година 54-годишният Кевин МакГлин бе арестуван в Ню Йорк. Той непрестанно е притеснявал  певицата и пращал заплашителни бележки до нейния апартамент в Манхатан. Макглин заплашвал певицата с убийство и изнасилване. Той също така вярва, че много певци са крали негови идеи за своите песни.

През септември стана ясно, че МакГлин няма как да бъде съден заради психическото си състояние. В крайна сметка той бе пратен да се лекува в специална клиника. Впоследствие преследвачът подаде молба за освобождаване. Молбата обаче бе отхвърлена от съдия Орландо Маразио. Той издаде и заповед, която позволява на полицията да арестува МакГлин, ако той се приближи по някакъв начин до Риана или до нейния дом. Съдията още сравни нападателя с Марк Чапман, който уби бившия музикант от „Бийтълс“ Джон Ленън.

„Това е човек, който е истинска тиктакаща бомба, която се е прицелила към Риана. Той може да представлява сериозна опасност за нейните здраве и живот, както и за здравето на тези около нея. Ясно е, че ако  бъде освободен и продължи да действа под влиянието на психичните си отклонения, той  може да причини нечия смърт.“

Близки до Риана твърдят, че тя сериозно се е притеснила, когато чула думите на съдията и че той сравнява нейния случай с този на Джен Ленън. Към момента тя се надява МакГлин да остане в клиниката възможно най-дълго време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА