Last news in Fakti

13 Ноември, 2014 18:09 3 039 5

Вокалистът на "Симпли Ред" е спал с поне 1000 жени

  • мик хъкнъл-
  • симпли ред-
  • 1000 жени

Той признава, че в пика на кариерата си е имал интимни отношения с по 3 жени на ден

Вокалистът на групата „Симпли Ред“ Мик Хъкнъл призна, че през живота си е спал с поне 1000 жени, съобщи британският вестник „Телеграф“.

Певецът никога не е бил считан за секс символ, но това не му е попречило да се порадва на огромното женско внимание, което е било насочено към него в пика на кариерата му през 80-те години на миналия век.

„Никога не съм се хвалил с това. Не съм водил точна сметка, но предполагам, че в период от 25 години съм имал поне 1000 жени. Моята младост беше невероятна. Имаше момичета, които ме преследваха през цялото време. Когато си на 24 се чувстваш неуязвим. Чувстваш се така, че светът е готов за теб и ти просто трябва да вземеш всичко от него. Между 1985 г. и 1987 г, вероятно съм спал с по три жени на ден. Никога не казвах не. Просто изживявах своята мечта. Единствената ми вина е, че съм наранявал някои наистина добри момичета.“

Днес Хъкнъл е женен и има една дъщеря. Той се готви отново да се събере с членовете на „Симпли Ред“ за тяхното юбилейно турне по повод 30-годишнината от създаването на бандата.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    kolega

    Коментиран от #5

  • 2 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    А АЗ СИ МИСЛЯ ЧЕ Е ГЕЙ С ТОВА ГЛАСЧЕ

    Коментиран от #3

  • 3 Гостът

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Vasik Atanasova":

    Гей е обидна дума, сега ще кажат русофилите ! По добре кажи п...л.
    :-)))))))
  • 4 Роси

    0 0 Отговор
    И п...л е обидна сега е на мода сидераст
  • 5 Сашко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ВИП АМГ":

    В п..растията ли е колега ? :) :)