Last news in Fakti

14 Ноември, 2014 20:55 6 212 2

Гореща целувка шокира зрители на турска сапунка

  • гореща-
  • целувка-
  • турска-
  • сапунка-
  • полемика-
  • глоба

Сериалът ще отнесе глоба, защото сцената била прелюдия към секс

Гореща целувка в сапунен сериал предизвика ожесточени критики в Турция. Телевизионният регулатор в южната ни съседка определи въпросната сцена като крайно еротична и смята да наложи тлъста глоба на продуцентите й.

Висшият съвет за радио и телевизия разгледа вече разгледа въпроса за дългата прегръдка между Елиф и Йомер, главните герои в хитовата поредица "Черни пари и любов".

Предстои следващата седмица регулаторът да реши какво действие да предприеме и вероятно това ще е налагане на глоба, съобщи TV7, като цитира публикация на вестник "Хюриет".

През последните години турските сериали се радват на голям интерес не само от родната си публика, но и от зрители на Балканите и в Близкия Изток.

Романтичните сцени обаче рядко се отклоняват от общо приетото в консервативната страна, а целувките във филмите никога не са продължителни и страстни.

Във въпросния сериал обаче главните герои се целуват страстно и дори захапват устните си. "Тази сцена прекрачва границите на обикновената целувка. Показват се детайли, а дължината на целувката говори за чиста еротика", се казва в изявление на регулатора.

"Освен с любовта, еротиката се свързва с голотата и определена линия на поведение, като целуване и правене на любов, които предшестват голотата и представляват преход към секса", обясняват от Висшия съвет.

"Черни пари и любов" е смятан от критиците за един от най-амбициозните проекти по отношение на изкуството през последните години, а дискусията покрай сцената с целувката предизвиква още по-голям интерес към него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ssx

    1 1 Отговор
    Кой е въпросния епизод ?
  • 2 Велко

    2 0 Отговор
    Той Ердогана у палата си кой знае как се вихри !! Обаче хората не могат