17 Ноември, 2014 13:08 6 049 0

Кристина Георгиева е новата „Мис Вселена България 2014”

  • кристина георгиева-
  • мис-
  • вселена-
  • българия-
  • мис вселена българия 2014-
  • новата

Момичето учи бизнес администрация в реномирания в амстердам и мечтае да специализира маркетинг следващата година в Лондон

22 годишната Кристина Георгиева от София е новата Мис Вселена България 2014, съобщиха от ПРофайл.

Миналогодишната носителка на титлата Венета Кръстева предаде короната на гала вечерта на българското издание в софийски МОЛ. Собственик на правата за цял Свят е мултимилиардера Доналд Тръмп. У нас правата и лиценза държи доайена в модната индустрия Страхил Гановски.

Победителката Кристина в момента учи в Амстердам, Холандия бизнес администрация в реномирания  Tilbulg Univesrity. Зодия лъв е, и е изключително притеснително момиче, което заляга над учебниците. Мечтае да специализира маркетинг следващата година в Лондон.

За да оценяват претендентките за слава и престижната титла в журито бяха Кети Коблианидзе - представител на МОЛ-а в който се проведе събитието, д-р Гайс, топдизайнера София Борисова, Страхил Гановски - лицензиант на конкурса, модния експерт Веселина Ангелова, Атанас Лазаров - Човек на 21 век - медии и комуникации, Филип Данауи - моден журналист, топмодела Карина Неделчева от Милано и Масаиамо Доси от Италия.

Официалната дизайнерка на конкурса беше София Борисова, която успешно работи с много телевизионни предавания. Тя ще изработи уникален тоалет за представянето на участничката ни в Мис Вселена Свят, който ще се проведе на 25 януари в Маями,Флорида.

Най-успешната рокля, която е правила с общо 4000 камъни Сваровски и 8 м. дантела, бе на Miss Bulgariа 2009 Антония Петрова. Сватбата се превърна в една красива и романтична руска приказка. Няколко месеца по-късно красавицата отново се довери на София за изработката на специалните тоалети за конкурса Mrs. Russia 2012, където българката спечели първо място.

Рокля на дизайнерката се разходи и по червения килим в Монте Карло от топмоделa Ирена Милянкова на наградите Golden Nymph.

Световния конкурс ще се излъчи на открито и директно ще бъде предаван в над 100 страни чрез медийният гигант CNN.

Заедно с победителката за Маями ще пътуват и  популярния лайфстайл ценител Наско Лазаров, както и Жана Янева, носителка на приза Мис България Вселена 2012. Двамата лично ще връчат официална покана на Тръмп да гостува в България.

„Вълнувам се за срещата с Тръмп, защото личност от такава величина би допринесла много за България и милиони тв канали ще излъчат новината и неговата визита. А какво по голяма реклама от това за малка и красива България. Жана води кореспонденция с мистър Тръмп и той лично след 2 месечно очакване отговори лично на красавицата,че възнамерява през 2015 с личния си самолет и екип от помощници и охрана да посети страната ни, сподели пред медиите Лазаров.

"Възнамерявам също лично с рекламния и голф гуру Краси Гергов да координираме визитата на Доналд Тръмп. Силно съм убеден,че голф дестинациите на България ще допаднат изключително много на високия гост", допълни той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА