Last news in Fakti

19 Ноември, 2014 10:39 1 167 0

Любо към Славин: Изпълнението ти на Queen беше най-голямото за сезона

  • любо-
  • славин-
  • queen-
  • изпълнението-
  • x factor

И тази вечер рокаджията вдигна летвата изключително високо с вечния хит на – Who wants to live forever

„Не знам кой друг в България може да изпълни тази песен с лекотата, която ти й подари“, сподели Саня след изпълнението на Славин Славчев на снощния концерт на X Factor по Нова телевизия.

„Аз виждам в твое лице победител”, бяха думите, с които я допълни Заки, а Любо на свой ред добави: „Това беше най-голямото изпълнение за сезона”.

И тази вечер рокаджията вдигна летвата изключително високо с вечния хит на Queen – Who wants to live forever. Само за минути представянето му събра впечатляващите над 7 000 лайка и над 200 споделяния във Facebook страницата на шоуто.

Още с първото изпълнение на Михаела концертът, посветен на най-добрите европейски и американски хитове, отново даде заявка, че конкуренцията става все по-голяма.

„Зашлевихте ми шамар“, беше една от първите реплики на Заки, след като видя представянето на Михаела – освен с провокативна визия стил Lady Gaga тя категорично доказа, че може да съчетава пеенето със сложни хореографии.

Духът на изненадите и провокациите продължи с пълна сила с появата на Георги Бенчев. Той излезе на сцената с цилиндър и брада, боядисана в цветовете на американското знаме, за да изпее песен на една от най-екстравагантните рок банди – Rammstein, и за да впечатли журито с немския си.

Мария Илиева бе подготвила Траян за модерно изпълнение на „Ако има рай“ с допълнителна RNB част, а Sweet 16 заслужиха определението „новите поп икони“.

Lip sync манията се пренесе на сцената, след като Невена Пейкова излезе в компанията на 5 дами, които имитираха пеене на нейното изпълнение.

Кристина Дончева изпълни песен на любимата си Лара Фабиан, с която заслужено е печелила награда и на конкурс в Словения.

Наско Ловчинов направи успешно завръщане с Baila Morena, но за втори пореден път не успя да спечели положителната оценка на Саня.

В стила на вечерта Пламен и Иво получиха изненадващи, за първи път негативни, коментари.

„Малко не ми достигна“, завърши менторът им Заки, като не пропусна да изтъкне и достойнствата им.

Мирян получи пълната подкрепа от своята баба и противоречиви отзвиви от Саня, Заки и Любо, които не останаха удовлетворени от изпълнението на култовата песен на U2 – With or without you.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА