Last news in Fakti

19 Ноември, 2014 11:11 863 0

Георги Христов подготвя турне в САЩ и Канада

  • георги христов-
  • подготвя-
  • турне-
  • сащ-
  • канада-
  • изгарям

Там той ще представи песни от новия си албум Изгарям

Поп идолът Георги Христов ще реализира двумесечно турне в САЩ и Канада в началото на 2015г. в концертни зали и големи концертни салони към църквите.

По време на турнето в Америка Георги Христов ще представи новия си албум „Изгарям”.

В програмата на концертите в САЩ и Канада поп иконата ще включи и песни от последните си албуми, излезли в годините, през които не е имал срещи със своята публика зад Океана, както и хитове, които почитателите му винаги очакват.

В момента се уточнява графикът на концертите, като потвърдените градове на този етап са Чикаго, Лас Вегас, Тампа, Детройт, Ванкувър, Калгари, Торонто и Монреал.

Официалната премиера на „Изгарям“ ще бъде в деня на галаконцерта на певеца в София на 26 ноември в зала 1 на НДК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА