26 Ноември, 2014 10:21 24 422 17

Меги Савова започва дело заради скандалната "Мисис България"

  • анита мейзер-
  • меги савова-
  • дело-
  • скандалната-
  • мисис българия

Изпращането на Анита Желева-Мейзер на конкурса Мисис Свят е нарушение на търговска марка, която аз съм градила 16 години, заяви тя

„Изпращането на Анита Желева-Мейзер на конкурса "Мисис Свят" е нарушение на търговска марка, която аз съм градила 16 години.“ Това заяви в Нова телевизия организаторът на конкурси за красота Меги Савова.

„Засягат се не само моите права и правата на марката, но и достойнството на носителките на тази титла, на техните семейства и на медиите, които ни подкрепят. Уронва се престижа на една изградена марка”, каза Савова.

„Много благодаря на всички над 20 000 човека, които ни подкрепиха и искат да застанат на моя страна в съдебни дела. Става въпрос за съдебен процес срещу марката „Мисис свят” от САЩ, Австрия, Швеция. Скандалът продължава и извън България. Оказва се, че победителката не е от Беларус. Проблемът е следния: всеки може да праща когото поиска на конкурс, но не с титлата „Мисис”. Тя е спечелила конкурса за най-достойна омъжена българка, но защо се явява като „Мисис България”?", попита тя.

„В световен мащаб има десетина конкурса за омъжени и около 30 за неомъжени дами. Който иска може да се свърже с организаторите и да направи конкурс, но това не дава правото да се ползва титлата „Мис” или „Мисис”. На тези конкурси пише само името на държавата, без титли", поясни Савова.

„Единствената победителка на конкурса „Мисис България” през 2003 г. е Маги Желязкова. Първа подгласничка стана Румяна Маринова. Елена Люцканова не е „Мисис България”. Тя представи и документи, удостоверяващи регистрацията на конкурса „Мисис България” в патентното ведомство. „С госпожа Яненка Люцканова и няколко други лица имахме съдебен спор за марката, но явно някои хора се чувстват над закона. Отговорност за изпращането на Анита Желева търсете от организаторите. Ако намерите информация за въпросния конкурс, на който е избрана тя, ми я дайте, аз ще дам парите за благотворителност след делото”, категорична бе организаторката на конкурси за красота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 някой

    1 7 Отговор
    Мале да ви оплаче човек. Не знам как ще живеете от тук нататък. Голям проблем е станал и веднага трябва да се заведат поне 3 дела. Даже може и 5.

    Засрамете се!
  • 2 Бай танас

    4 0 Отговор
    Естествено, че ще се заведат дела!
    Нарушен ли е законът се водят дела, какво ми се чудиш тука!
  • 3 Vasik Atanasova

    6 1 Отговор
    ВСИЧКИ ЩЕ ПОДКРЕПИМ МЕГИ САВОВА
  • 4 Симеон Симеонов

    1 1 Отговор
    Да внимава ,да не и изчезне патента от някое вещо лице. Иначе успех с делото ,че и там нещата .......................................
  • 5 alkap

    1 3 Отговор
    Анита мейзер я купихме за 3 часа в Вегас много е добра за 300 долара прай лудници

    Коментиран от #7, #16

  • 6 аз

    2 0 Отговор
    И аз ще заведа дело за нарушаване на спокойствието-от както видях нейна снимка и ми се разби съня-кошмари ужаси!!!Искам обещетение колкото е дала за силикон и всекакви безуспешни "разкрасителни" процедури
  • 7 Vasik Atanasova

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "alkap":

    ДА ТИ ИМАМ И ВКУСА ТАКИВА КАТО НЕЯ ЧЕ И МЛАДИ МОМИЧЕТА ВЪРВЯТ ПО 10 ЛВ НА МАГИСТРАЛАТА
    300 ДОЛАРА ЛИ
  • 8 nikis72

    6 0 Отговор
    как може една грозна циганка да дава облик на всички българки пред света
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 некой си

    4 0 Отговор
    Аве тоя траверс Шмайзер е много зле ве.Ще кажа да отиде да се скрие в някой пещера ама то що гадинка и твари има в нея всичко ще се разпобяга и амън им системата после на учените като регистрират нови биологични видове.Между другото Шмайзера към кой билогичен вид спада?
  • 11 дрън дрън

    3 0 Отговор
    Тая е м....лка от мааалата......ша повърна от ужас.
  • 12 Miha

    3 0 Отговор
    Подкрепа за г-жа Савова. Това аморално не може да ни представлява като нация. Самият конкурс на "Мисис" е за омъжени, жени, с деца и кариера, заемащи достойно място в обществото, образовани и същевременно с това, запазили и красотата си. А това просто и грозно същество, на което всичките снимки в медийното пространство са в разкрачена поза, как ще ни представи...Като българка съм обидена и потресена и си мисля, че представата, която тя дава на света за нас е мнооого погрешна. Може да е Мисис Циганка. Да представя циганският етнос...там си е баш на мястото...аморални, които за пари продават телата си, децата си, и дори органите, и които пари после отиват в оргии.
  • 13 СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно

    3 0 Отговор
    ДЗВЕР ! ПОМОЩ ! ВЪРЖЕТЕ ДЗВЕРА !
  • 14 Александър

    2 0 Отговор
    Брат, тая е толкова грозна, че като се е родила докторът изревал първи... :D
  • 15 Кадилак Елдорадо

    0 0 Отговор
    Егати. Каква Мис Свят, какви 5лева? Има много красиви циганки из махалите. Да пообиколят и да нямерят някоя по читава.
  • 16 Кадилак Елдорадо

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "alkap":

    Кви 300 долара бе? Такива вървят по петарка и то само ако си много пиян.
  • 17 parasko

    0 0 Отговор
    da mnogo qsno 4e 6e ima delo,tova e maj na penio ot big bradar e sin maikamu se kazva angel.