Last news in Fakti

29 Ноември, 2014 18:24 2 341 0

Филипинка стана "Мис Земя"

  • конкурс за красота-
  • "мис земя"-
  • филипините-
  • джейми херел

За нейни подгласнички бяха избрани американка, венецуелка и рускиня

Двайсетгодишната студентка от Филипините Джейми Херел стана победителка в световния конкурс за красота „Мис Земя 2014“, който се състоя в градския театър в Кесон Сити на филипинския остров Лусон, съобщи порталът Rappler. Тя получи короната от своята предшественичка – венецуелският модел Алис Енрич.

На последния етап от състезанието Джейми бе запитана по какъв начин би могла да помогне на света за решаването на проблема с глобалното затопляне и тя отговори, че главната й цел е да учи деца как да пазят планетата.

Второ място и титлата „Мис Въздух“ спечели представителката на САЩ Андреа Ню, трето място и титлата „Мис Вода“ - венецуелката Мария Александра Родригес, а четвърто място и титлата „Мис Огън“ - рускинята Анастасия Трусова. До полуфинала бяха допуснати 16 момичета, а на самия финал – осем.

В анкета на сайта на конкурса победителката Джейми Херел се описва като трудолюбива и запалена по пътешествията и смята, че „ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада, защото той е само един и трябва да се приема с гордо вдигната глава и сияйна усмивка“.

Конкурсът за красота „Мис Земя“ се провежда от 2001 г. и се смята за един от най-престижните наред с „Мис Свят“ и „Мис Вселена“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА