Last news in Fakti

1 Декември, 2014 10:26 3 742 0

Седмичен хороскоп: Усещане за празник

  • хороскоп-
  • седмичен-
  • усещане-
  • празник

При някои началото на декември ще съвпадне с началото на екзотично и луксозно пътешествие

Усещане за празник ни внушават звездите през седмицата до 5 декември 2014 година, прогнозира Татяна Янковска от magicmind-bg.com.

Привикнали сме с донякъде шаблонната фраза, че “По Коледа стават чудеса”, но някои изненадващо приятни случки през разглеждания период силно ще наклонят везните в полза на тази красива мисъл.

На и около 2, 4 и 5 декември звездите сякаш са се наговорили да ни обсипят с доказателства, че се намираме в най-празничния месец на годината.

При някои началото на декември ще съвпадне с началото на екзотично и луксозно пътешествие.

Наивно е да се допусне, че през този период Фортуна е благосклонна само към представителите на Лъв, Стрелец, Телец, Везни, Водолей и Риби. Под една или друга форма сега звездите носят на всички ни повечко Късмет, Напредък и Успех по отношение на финансите и бизнеса. Любовта също ще внесе много Светлина и Хармония в сърцата. Пламъкът на Вярата ни в Доброто ще се разгори по-буйно и ще запали още сърца, защото “доброто е заразно”. Нали! Така мисли и д-р Радостина Симеонова от Пловдив, превърнала професията си в кауза. И добавя: “Вярвам, че човекът е човек, когато е добър!”

Убедена съм, че сърцата на хората, на които тя помага, ще са пълни не само с благодарност, но и със семенцата на Доброто. Нищо, че навън застудява все по-категорично – все пак наближава Зимата, а не Пролетта.

За семената на Доброто сега, особено през периода до 5-6 декември 2014 година, условията за “засяване” са много благоприятни и можем да очакваме, че Урожаят на Доброто ще бъде неочаквано богат!

Всички тайно или наяве мечтаем за богатство. И понякога може да забравяме, че външното богатство е отражение и израз на вътрешното!

Мъдреците твърдят, че за да се радваме на повече блага в живота е редно да пожелаем повече блага за всички, без изключение! Трудно за изпълнение условие, особено за нас, българите, толкова критични към другите, и толкова снизходителни към себе си! Колко хубаво би било лицата на повече хора (представете си – на всички хора около нас!) да греят от радост и благодарност – благодарност, че най-неотложните потребности са задоволени. За да се случи това, достатъчно е всеки от нас да направи едно Добро.

Може да е малко. Може дори само мислено да желаем Доброто – не само на добрите, но и на онези, които дълбоко са ни наранили…

Сега звездите ни казват, че през периода до 5 декември с по-голяма лекота нашите мисли, емоции, думи и действия могат и трябва да са любящи! Това е напълно възможно!

С други думи – това е идеалният период да настроим Съзнанието си на такава висока честота, че да пожелаем Доброто на всички, за  да могат всички да изпитат

Безусловната  Любов и по този начин да се докоснем до съзнанието за Духовното ни Единство!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА