6 Декември, 2014 19:31 3 641 0

Седмичен хороскоп: Океан от огън

  • седмичен хороскоп-
  • хороскоп

Въпросът с познанието е ключов за този период

Океан от огън, вдъхновение и завиден оптимизъм ни предлагат звездите от 6 до 12 декември 2014 година, сякаш напук на очевидно сложните финансови и социални ситуации, прогнозира Татяна Янковска от magicmind-bg.com..

За да “сърфираме” успешно по тези “вълни” ще са необходими продължителни съзнателни усилия, майсторство и дълбоки познания.

Въпросът с познанието е ключов за този период, който ще се отличава с участието във всевъзможни курсове, семинари, дискусии, приятелски и делови разговори със силен интелектуален отблясък.

Където и да сме, умът ни бясно ще “препуска” от тема на тема, небрежно пропускайки не само по-дребните детайли, но и тези, които са от изключителна, решаваща  важност за крайния успех.

В стремежа да обхванем по-голямата картина на живота, при това не със сърцето, а с ума – може да проявим непростимо повърхностно отношение не само към проблемите на другите, но и към собствените проблеми!

Всичко, което изисква поемането на лична отговорност и съпричастност, както и проявата на продължителни и системни усилия, няма да ни е по вкуса…

Ще маскираме нежеланието си да проявим разбиране и съпричастност зад привидно честни и откровени изказвания. Сякаш липсата на умереност и откритата безцеремонност са прояви едва ли не на интелектуална смелост на хора, заети с грандиозни планове и задачи за бъдещето.

Болката на някой познат или непознат човек може да ни “извади очите”, но оправдавайки равнодушието си може да кажем: Карма! “Какво тук значи някаква си личност!”, вадейки от контекста самопожертвователния смисъл на благородния Вапцаров. Това не са абстрактни разсъждения на тема “Ентусиазъм и равнодушие”, а вариант на превод на звездните конфигурации. Защото астрологията е амалгама от наука и изкуство, а тълкуването на звездния език, неговият превод никога не е еднозначен. Вариантите на интерпретация са много и понякога недостатъчни, за да обхванат необятното, искрящо и преливащо от Промени Чудо, наречено Живот.

С други думи – наред с искрен оптимизъм, ведър ентусиазъм и желанието да общуваме, да учим и пътуваме, да дискутираме за бъдещето, ще има и нахална безцеремонност, луксозно и празнично опакована като безстрашна откровеност…

Като цяло, периодът ще е доста благотворен за туроператорите, за политиците, за бизнесмените, за любителите на пътешествия, за рекламните агенции, за спортистите, за академичната, за религиозната, за културната общност. Посветените на юридическата материя също могат да усетят достатъчно осезателни положителни промени.

Пътуванията с всички видове транспорт следва да се извършват с повишено внимание  през целия период, особено на 6, 8 и 10 декември.

На 6 декември Пълнолунието ще позволи да видим кристално ясно проблемите в по-критичните зони на живота ни. Хората са прекалено емоционални през този ден, затова преговорите и договарянията не се препоръчват на 6 декември.

В неделя на всяка цена трябва да избягваме конфликтите и да се въздържаме от важни решения.

И нещо важно – вечерните часове на Студентския празник – 8 декември – са пълни със сложни възможности! Прекаляването във всяко отношение с алкохол, безразсъдно шофиране или други екшън моменти, може да има неприятни или фатални последици!!!

 

Вторник е разпилян, но грижовен и при достатъчна концентрация – успешен ден.

Сряда е претенциозна, като големите очаквания може да срещнат пречки, препятствия, водещи до вяли резултати…

Четвъртък носи постижения, без да се забравя, че опасността от лъжи и измами е реална. Не се препоръчва подписването на договори.

Петък, особено обедните часове, обещават късмет и успехи, при условие, че са вложени достатъчно ентусиазъм и постоянство в предварителната подготовка на съответното събитие – сключване на сделки, подписване на договори или мащабни задгранични командировки.

Втората половина на деня може да е по-напрегната.

В резюме – очаква ни експанзия.

Някои ще пътешестват реално зад граница.

Други ще се втурнат в дебрите на правото, религията, духовното или образованието.

Непрекъснато ще сме преизпълнени с добри намерения, със стремеж към открития и експериментиране, с юношески ентусиазъм и  детско вълнение – какво ли ни очаква на следващия ъгъл. Нещо хубаво, разбира се! Защото Късмет ще има. Вярно – може да е различен, но за всички и от сърце!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА