Last news in Fakti

31 Юли, 2016 05:02 9 947 6

Жан-Клод Ван Дам си тръгна от "скучно" тв интервю

  • жан-клод ван дам-
  • екшън звезда-
  • интервю-
  • австралия

Екшън звездата се ядоса, че през последните 25 години го питат едно и също

Екшън звездата Жан-Клод Ван Дам свали микрофона си и излезе посредата на телевизионно интервю след като заяви, че се е уморил да му задават едни и същи въпроси в продължение на 25 години.

Белгийският актьор бе поканен като гост в австралийското телевизионно шоу "Сънрайз", за да говори за предстоящото си турне в страната. Вместо това обаче, той заяви, че му е писнало да го питат за неговия тренировъчен график и партньора му в лентата "Уличен боец" - Кайли Миноуг.

Ван Дам, който се включи на живо от студио в Банкок, първо наруга екипа зад камерата, защото говорел, а след това заяви: "Опитвам се да бъда колкото се може по естествен, когато идвам в Австралия. Аз просто искам да говоря с хората там. Да, харесвам Кайли, като и всички останали. Не може ли просто да дойда до Австралия и да да поговоря с теб?"

"Съжалявам момчета, не мога да правя това повече. Вие говорите с човек, който е много груб. Оставете ме да говоря, добре е хората да чуят това - тези въпроси, които ми задавате, пресата ми задава през последните 25 години. Кайли... Как са тренировките?... Как е това?... Как е онова?... Така че аз идвам в Австралия, за да направя нещо различно за публиката. Аз съм на 55 години. Не съм на 35 или 25. Аз съм на 55, имам различна гледна точка за живота и ще говорим за това, но интервюто, което провеждаме в момента е изключително скучно и въпросите ви са скучни и ми е трудно да отговоря. Вече започнах да се потя и не се чувствам добре", заяви разпалено той. После попита: "Имаш ли да ме питаш нещо интересно?"

В крайна сметка той свали микрофона си и нареди на операторите да изключат камерите мърморейки под носа си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    3 2 Отговор
    дърто дупе е този
    и наркоман
    за нищо не става паляк

    Коментиран от #2

  • 2 Капота

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Точно дупето му е проблема, освен че беше блестящ атлет обичаше да си показва задника а това е несъвместимо с образа на екшън герой, а за наркотиците няма какво да говоря
  • 3 ВАСИЛ

    0 1 Отговор
    Какво да го питат за последните 25 години когато не е направил нищо запомнящо се.
  • 4 2344

    0 1 Отговор
    Допикало му се е ....
  • 5 богатбеден

    0 1 Отговор
    Лиглю...
  • 6 рок

    1 1 Отговор
    А вие сте най-великите...и тотално неизвестни с подпетените чехли!!