Last news in Fakti

5 Август, 2016 14:37 2 023 0

Андреа пя „Една българска роза“ пред Кобрата

  • андреа-
  • кубрат пулев-
  • една българска роза-
  • песен-
  • пя-
  • фолк-
  • звезда

Боксьорът беше с голяма компания, като купонът за тях продължи до ранни зори

Андреа пя „Една българска роза“ пред Кобрата - 1
Снимки: Биад

Фолк звездата Андреа поднесе неочакван поздрав на почитателите си. Това се случи по време на изявата й в столичен фолк клуб. Измежду своите хитове и тези на колегите си в попфолка, които изпълнява, певицата прокара и кавър на емблематичната песен на Паша Христова – „Една българска роза“. Именно с нея скандалната блондинка закри концерта си в софийското заведение.

Сред бурните овации на публиката, която я изпрати, се забеляза и любимия мъж изпълнителката. В клуба се появи боксьорът Кубрат Пулев. Шампионът беше с голяма компания, като купонът за тях продължи до ранни зори. Сред присъстващите в заведението бе и бившия боксов национал на България Самет Хюсеинов.

След като изпълни професионалния си дълг, неуморната Андреа предпочете да остана до половинката си Кубрат. Така двамата се забавляваха до пет часа сутринта.

Направи впечатление, че за изявата си, изпълнителката на „Докрай“ не беше подбрала някой от обичайните си секси и провокативни тоалети, с които често влизаше на прицел на жълтите критици. Звездата беше заложила на дълга вечерна рокля. Тя прикриваше прелестите й за нерадост на мъжкото око.

Андреа пя „Една българска роза“ пред Кобрата


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА