11 Август, 2016 00:45 5 547 2

Любимите храни на зодия Лъв

  • храни-
  • любими-
  • зодия-
  • лъв
Любимите храни на зодия Лъв - 1

Добре известен факт е, че Лъвовете са силни натури. Като кралете в зодиака те обичат да хапват много и разнообразни храни. За тях е важно да има изобилие и разнообразие, въпреки че лъвовете не носят славата на големи кулинари.

Определено не са и най- месоядния зодиакален знак. Избягват и пикантните храни. За тях може да кажем, че са фенове на пълнозърнестите храни, ориз, цитруси, ябълки, праскови, кореноплодни храни, спанак, броколи, горчиви зеленчуци, ядки, смокини и др. Лъвовете са традиционалисти и не обичат да експериментират. Ето и най-любимите храни на представителите на зодия Лъв, подбрани от foodpanda.

Салати: Шопска или Мешана. Предпочитат салати без месо и колбаси.

Предястия: Лъвовете обичат всички видове предястия със зеленчуци. Руло от тиквички, картофени кюфтета, пържени тиквички ще направят лъва много доволен.

Основно: Подходящо е да хапват миш-маш, постен гювеч или зеленчукова мусака. Представителите на зодия Лъв обичат риба и морски дарове. Често ги консумират.

Десерт: Всички плодове и плодови сладкиши.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 KPETEHA

    1 0 Отговор
    Аз съм зодия лъв. Добре ме разсмяхте честно. Изобщо не сядам без месо на масата, освен на Бъдни вечер. С изключение на пасажа за салатите, всичко друго меко казано не го харесвам за ядене, да не коментирам броколито дето не го кусвам.
    Естествено писаното за зодията е чиста измислица тип астрология.
  • 2 Стоилов

    0 0 Отговор
    е много тъпо