Last news in Fakti

13 Август, 2016 02:44 2 376 0

Ванеса Паради защитава Джони Деп

  • деп-
  • паради-
  • защита-
  • дело-
  • развод-
  • хърд
Ванеса Паради защитава Джони Деп - 1
Снимка: БТА/АР

Започва подготовката за един от най-скандалните разводи в Холивуд - този между Амбър Хърд и Джони Деп. Бившата половинка на актьора - Ванеса Паради, реши да застане зад него в съда и даде показания, съобщава People. Французойката ще дава сили на Деп, който е обвинен от настоящата си съпруга в домашно насилие.

Общо 23-има души ще защитават в съда Деп. В това число влизат и двамата полицаи, които били в дома му по време на инцидента на 21 май и видели какво се е случило.

Изданието отбелязва, че по време на изслушванията ще бъдат показани фотографии, чието съдържание остава неизвестно засега. Хърд също ще дойде с антураж поддръжници. Те ще се състоят от седем души, в това число и нейни приятели актриси.

Паради не за първи път защитава Деп за случилото се. Още през май тя нарече обвиненията на Хърд за безсъвестни. Французойката написа писмо, в което нарича Джони Деп „чувствителен и любящ човек“. Аналогично изявление направи и друга бивша жена на Деп – художничката Лори Ан Елисън.

На 31 май Хърд подаде в полицията на Лос Анджелис заявление за побой, който й е бил нанесен от съпруга й. На 1 юни стана ясно, че актрисата обвини и полицаите, които са пристигнали в дома й на 21 май в скриване на свидетелството за насилие.

Хърд предположи, че полицаите се опитват да защитят Деп. От своя страна органите на реда твърдят, че актрисата лъже за побоя.

През май актрисата обвини още Деп, че той често се намира под въздействието на алкохол и наркотици, а на самия ден на инцидента звездата от „Карибски пирати“ я бил ударил с телефона си в окото. Случката се разигра дни след смъртта на майката на актьора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА