Last news in Fakti

17 Август, 2016 02:46 4 594 0

Отслабнете и помогнете на черния дроб

  • черен дроб-
  • отслабване-
  • диета
Отслабнете и помогнете на черния дроб - 1

Тази мощна отвара може да ви помогне да направите детоксикация на черния дроб и да се отървете от излишните килограми, без много усилия.

Когато тялото е пълнo с токсини, черният дроб не може да изпълнява нормалната си функция. Следователно загубата на тегло работи значително по-бавно, а това може да доведе до увеличаване на килограмите.

Хората не осъзнават, че черният дроб е най-важният фактор, който влияе на това дали можем да отслабнем и колко. Ето защо много хора не могат да отслабнат, без значение колко труд полагат.

Тази рецепта е лесна за приготвяне. Тя се прилага 3 дни, а след това се прави между 7 и 10 дни пауза и може да се повтори.

Съставки: 3 лимона, 1 водна чаша нарязан магданоз, 5 стръка целина и 5 - 6 чаши вода.

Приготвяне: Поставете лимоните, магданозът и целината в блендер и разбъркайте. След това на няколко пъти добавете водата и разбъркайте отново до еднородна смес. Пийте две чаши от тази напитка три пъти на ден на празен стомах в рамките на три дни.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА