Last news in Fakti

17 Август, 2016 23:30 2 904 3

От анорексичка до фитнес дива

  • фитнес-
  • анорексия-
  • дива

Джсика Клътърбърк вдъхновява жените в социалните мрежи

Британската фитнес треньорка Джесика Клътърбък се превърна във вдъхновение за хиляди момичета, заради драматичната си лична история, пише „Дейли Мейл“.

Тя признава, че в миналото е страдала от анорексия и е стигнала до екстремна слабост. Тя била толкова вманиечена, че в най-лошите си дни е изкарвала деня само с малко овесена каша, банани, диня и кола. Нещата стигнали дотам, че тя е била на ръба на чернодробна недостатъчност.

„Всичко, което исках беше да съм много слаба. Исках ребрата да ми се виждат. Бях стигнала до там, че косата ми започна да пада, а кожата ми пожълтя. Сега вече знам, че ние не сме създадени да сме перфектни. Стремете се към прогреса, а не към съвършенството“, заявява Клътърбърк.

Днес тя е преборила болестта си и се е отдала на фитнеса. Джесика вече има оформено тяло и е фитнес треньор. Тя признава, че е решила да се пребори с болестта си, след като разбрала, че заради нея вероятно никога няма да може да бъде майка. Джесика влиза в специална клиника, където се лекува няколко дни.

Днес тя се храни нормално. Снимките в социалните мрежи пък са й спечелили множество привърженици.

 


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Morgoth

    0 0 Отговор
    Истината е, че между едното и другото има една единствена разлика - наличие или липса на знание как се постига стегната фигура с минимум мазнини без това да влияе негативно на здравето.