Last news in Fakti

18 Август, 2016 07:45 1 575 0

Китайски плувец стана детегледачка

  • плувец-
  • китай-
  • сун ян-
  • дете-
  • детегледачка-
  • самолет

Сун Ян спечели сърцата на китайците

Китайски плувец стана детегледачка - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Китайският олимпийски плувец Сун Ян не спечели медал на 1500 метра свободен стил, но спечели сърцата на китайския народ, съобщи „Mashable“.

Летейки със самолета към родината си, Сун Ян се превърна в детегледачка на малчуган, а грижите и старанието му не останаха незабелязани.

По време на полета плувецът се е запознал с китайка и нейният племенник Лукас. С малчугана веднага си допаднали и в продължение на няколко часа си играл с него. Дори когато китайката заспала, Сун Ян се погрижил детето да не остане без надзор.

Интересно е, че жената не знаела кой е Сун Ян и разбрала едва след пристигането им на летището. Плувецът е звезда в родината си.

Дъщеря ѝ публикувала снимка с олимпиеца и детето, която за часове събра хиляди одобрително коментари.

Китайски плувец стана детегледачка


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА