18 Август, 2016 21:47 1 932 5

Бебе се роди на борда на самолет

  • бебе-
  • раждане-
  • самолет-
  • полет

Бебе което се роди по средата на пътя между Дубай и Манила на борда на самолет на авиокомпания Cebu Pacific получи като подарък 1 милион точки от системата Miles and More. Филипинският авиопревозвач съобщи, че бебето Хелън, е първото, което се ражда на борда на техен самолет. Раждането му е започнало в неделя на борда на самолета – 4 часа след началото на полета и 5 седмици преди термина на майката. За щастие, сред пътниците е имало две медицински сестри, които са помогнали при израждането на детето.

„Това е Божие чудо да родиш на 10 000 метра височина. За мен това ще е най-запомнящия се пътник”, казва старшият стюард на екипажа.

Хевън и неговото семейство ще могат да ползват 1 милион точки по програма за пътници, предлагана от Cebu Pacific. Ще имат възможност да летят по всички 36 вътрешни и 30 международни дестинации, предлагани от филипинската авиокомпания, когато поискат, тъй като няма времево ограничение за използване на наградата. За справка, 100 са точките за вътрешен полет, а 25 000 за полет от Манила до Дубай в зависимост от сезона.

Полетът от Думай до Манила, който трае 9 часа, в случая е бил двойно по-дълъг – 18 часа, тъй като след раждането се е наложило аварийнно кацане в Хайдерабат (Индия), за да се окаже първа медицинска помощ на майката и бебето.

Cebu Pacific е най-голямата филипинска авиокомпания, която реализира полети до Азия, Австралия, Близкия Изток и САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6060

    0 0 Отговор
    Питър Пан reloaded!
  • 2 НРГ

    0 0 Отговор
    Ако се беше родило на борда на самолет собственост, на България Ер, щяха да го глобят, като нередовен пътник, да съдят майката и да го пребият ТИМаджиите за назидание на останалите и да напомнят, че ТИМ контролират Живота във Въздуха и на Земята!...

    Коментиран от #3

  • 3 лиопард

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "НРГ":

    Ае стига глупости. Тия номера по скоро някоя нискотарифна ще ги направи. Уиза и Райънчето примерно гледат да цепят стотинката на две - или ще те оставят без багаж или ще продават места за правостоящи или някоя подобна глупост. Ма както и да е.

    Много здраве за хлапето, само да се чуди човек на майката с какъв акъл е решила да лети десет часа в осми-девети месец.
  • 4 Zinger

    0 0 Отговор
    Олеееее, какви нелепици се пишат тук. Една жена е родила на борда на самолет, аболните бг мозъци веднага направиха аналогия как ще;и да я таксуват в друг самолет. То пък бива бива идиотщина,ама вече идва too much.
  • 5 Доника

    0 0 Отговор
    Жените след 7-ми месец не е добре да летят в самолет.