20 Август, 2016 00:00 7 906 6

На ръба на лудостта. Как се прави селфи (снимки)

  • селфи-
  • височини-
  • снимки-
  • рускиня-
  • ангела николау

Едно руско момиче снима най-рисковите селфита, които някога сте си представяли

На ръба на лудостта. Как се прави селфи (снимки) - 1
Снимки Инстаграм

Запознайте се Ангела Николау. Красива, самоука фотографка от Русия, която е пристрастена към адреналина и силните усещания. Доказателство за това твърдение са нейните селфита, които са направени на изключително опасни места.

Ангела винаги търси нови предизвикателства и приключения и определено изпитва удоволствие от стъпването на ръба на пропастта. При всяко свое "приключение" младата рускиня не пропуска да си направи и селфи (или да помоли някой друг да я снима).

Снимките ѝ, които едновременно са красиви и смущаващи, стоят на ръба на лудостта на покрива на висок небостъргач, върха на строителен кран или перваза на прозорец извисил се на десетки метри от улицата.

23-годишната московчанка стана известна с невероятните снимки, които качва в своя Инстаграм профил. Като градски изследовател, тя постоянно търси нови предизвикателства и нови височини, към които да се устреми. Повече от 87 000 души следят кое ще бъде следващото място, на което Ангела ще се снима.

На ръба на лудостта. Как се прави селфи (снимки)

На ръба на лудостта. Как се прави селфи (снимки)

На ръба на лудостта. Как се прави селфи (снимки)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vin4enzo

    0 0 Отговор
    четвъртата снимка ми изглежда много не реална в едната рака селфистик с телефон в другата рака също телефон как се е изкачила до там а и малко ветрец ако има със сигорност е полетяла
  • 2 михо

    0 0 Отговор
    Не знам от къде са всичките снимки,но в друг сайт за първата снимка пишеше,че след като се е снимала е загубила равновесие и е загинала.Следващия път като попадна на онази статия ще направя опит да се свържа с тях и да питам дали инфото им е достоверно.Иначе настръхвам само от снимките като ги гледам.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 EKZEKIUTOR BG

    1 0 Отговор
    Най - силните
  • 6 EKZEKIUTOR BG

    1 0 Отговор
    Най - силните