Last news in Fakti

1 Септември, 2016 14:34 2 422 0

Любовна драма изпрати мъж и жена в Пирогов след пожар?

  • любовна драма-
  • мъж-
  • жена-
  • пирогов-
  • пожар

Мъж и жена са с тежки изгаряния в шокова зала на "Пирогов", след като е пламнал офисът им на столичната улица "Люлин планина". Това съобщиха за Факти.бг от МВР. Сигналът за пожара е подаден в 12,46 часа. Огънят е бил потушен към 13,30 часа.

По непотвърдена информация става въпрос за любовна история, твърди БНР. 

По информация от СДВР, мъжът се е самозапалил, след което е прегърнал жената, така и двамата са пострадали от огъня. Огънят е горял в два офиса, които се намират на петия етаж в сградата, а линейки са отвели пострадалите, мъж и жена, в шокова зала на Пирогов. Все още полицаите не могат да разговарят с тях, за да разберат какви точно са мотивите за случилото се. Хора, които работят тук и живеят в съседство разказаха, че това е една от версиите, а другата версия била инцидент с газова бутилка, съобщи БНР .

Все още официално от МВР няма точна информация каква е причината за тежкия инцидент.

Мъжът е с 90% изгарания, жената с 80%. Според "24 часа" жената се оказва финансов директор на популярните пицарии "О!Шипка". Мъжът, който драсна клечката е нейн служител
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА