3 Септември, 2016 12:01 12 722 14

Извънземен кораб ли лети над Малайзия?

  • малайзия-
  • нло-
  • кораб-
  • извънземни-
  • кадри

НЛО или подправено видео?

Извънземен кораб ли лети над Малайзия? - 1
Стопкадър и видео: Youtube

Необичайни кадри бяха заснети от жителите на малайзийско селце, пише британското издание „Експрес“.

Огромен диск прелита над главите на хората, които се питат НЛО ли е това?

Кадрите първоначално бяха споделени от анонимен блогър и веднага събудиха съмненията на потребителите за достоверността на видеото.

Той заяви, че без съмнение лентата е достоверна. „Някои казват, че кадрите са редактирани. Това обаче не е военен самолет или пътнически лайнер. Не се съмнявайте в кадрите, които виждате“, заяви блогърът.

От местната полиция веднага опровергаха информацията и обявиха, че нямат данни за преминаването на подобен обект над тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Тошо

    0 1 Отговор
    Новата придобивка на Боко е това. Яхтите и бенцовете са му скучни вече и планетата явно, така ще си търси избиратели от други галактики с това чудо, че тукашните "избиратели" вече са твърде изгладнели и изнемощели за да стигнат до урвите да му гласуват доверие, Пак
  • 2 Путин

    0 1 Отговор
    Бойко е за бесилото!
  • 3 Тошибиян

    0 1 Отговор
    Борците идват хахааа
  • 4 бай Пешо

    0 1 Отговор
    айдее нашите дойдоха
  • 5 Коча

    0 1 Отговор
    Това е новия самолет на бат Бойко!
  • 6 Жирафа с късата шия

    0 1 Отговор
    21 век хората в България бедните имат вече телефони с тъчскреен чийто телефон има камера и най обикновенната да му е пак ще извади много по добро качество на това от клипа.
    А тея в 21 век с кво ми снимат бе с нокия с фенерче и на сичкото отгоре има хора който вярват пък и статия ми направили....Изглупя си населението еииий .....

    Коментиран от #7

  • 7 капиш

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Жирафа с късата шия":

    Жирафе, въпроса не е да се доверява изцяло и да не вярваш, а да предположиш, че е вярно и да провериш! Аз винаги съм искал да проверя фактите и ако твърдението на някойй е правилно тоест истината фактите, значи е прав. Ако не е вярно, не вярвам. Разбира се, не бих се заяждал с лъв или слон, или акула, за да проверя дали ще ме изядат и смачкат.... Има неща просто ги вярваш.... Но ако говорим за НЛО, това не са нещо извънземно или земно. Това са летящи кораби машини, каквито има много по земята от милиони години, на другопланетни цивилизации, а вече от десетилетиая имат и местната цивилизация, нашата, но ги крият военни и разни корпорации като секретни за общественността обекти. Дори Иран е направила не един такъв НЛО обект, Россия, КНР, САЩ, със сигурност и Япония ид руги. Но ги укриват от общественността. Затова, че е твърде възможно светлината да идва както от другопланетен кораб, било разузнаване или прелитащ до местна тяхна база, така и нечий от местните секретни обекти. Няма нищо чудно да мине кораб, чудното за мен е, че ни правят на маймуни навред политици и ни третират като добитъци и крият тези неща. Така и не се начудих от хиляди години ние ли не сме наред, че ги избераме да ни третират като маймуни или те не са наред, че са сстанали такива? Но и двете положенния не са наред... Спокойно можем да допуснем, че обекта е и на някоя местна секретна организация било дъжавна или частна и нищо чудно да е или разузнавателен или изпитателен? А може и да е другопланетен преминаващ на разузнаване над Земята? Защо отричаш нещо, което съществува - другопланетни цивилинации? Те не са извънцемни повечето са като нас - живеят по разни звезди, но повечето са по-технически прогрессирали и то най-вече защото си нямат Гоце, Местан, сокола, Станишев, ЦРУ, МОССАД ии всякаквии подобни да сритват всеки дръзнал да направи извън контрола им или узнал за правени от тях такива... Това човечество бъка от пречещи човечета на постовете навред. А за нашите лакеи на чужди политици да не говорим - те са готови на чужденци чипиците да цунат за да са на пост и пари, а нас третират като работен донор добитък. Ето това е ненормалното на тая държава, а и повечето свят - че работиш за онези, които често те прецакват, ограбват, убиват. Това вече е най-гадното в тоя свят тука. Ставаш храна и донор за паразити. А това страшно много боли, като се замислиш колко си прецакан от държава, корпорации, тайни служби и всякакви други. И тогава ти се иска да намериш един такъв НЛО кораб и да избягаш далеч от този ад. но няма, поне засега. Ферщанден Зии битте? Олл Райт?
  • 8 maradona

    0 1 Отговор
    На мен много ми прилича на снимка на екрана на лятно кино направена отнякъде извън "салона". С подходящ ракурс, леко замазване и правилния филм може утре да получим снимки от блогър показващи Гозила, която се разхожда по улиците на ммммм... да речем Перник (ако имат там лятно кино) :)))
  • 9 ДАРАБАРА

    0 1 Отговор
    КАК ТАКА НА ВС ВИДЕА ЗА ИЗВЪНЗЕМНИ КАЧЕСТВОТО Е УЖАСНО СНИМАЙТЕ ПОНЕ ВЕДНАЖ С НЕЩО ПО-ДОБРО ОТ НОКИА 113 ПРИМЕРНО :) ПЪЛНА ГЛУПОСТ СМЕШНА РАБОТА И МНОГО ЯК МОНТАЖ ФОТОГРАФ СЪМ ОТ 20 ГОД И С ПРОСТО ОКО СЕ ВИЖДА ЧЕ Е НАГЛАСЕНО
  • 10 ДЯДО АЧО

    0 0 Отговор
    ТРОЛЧЕ ТОШО ДОКОГА ЩЕ ПЛЮЕШ ПРОТИВ БОИКО БОРИСОВ И СИ КАЖИ КОЛКО ТИ ПЛАЩАТ ПРОДАЖХИК

    Коментиран от #13

  • 11 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    това е подправено видео
  • 12 Северняка

    0 0 Отговор
    Истината е че са тук.Както и сред нас.отделен е въпроса.че в забързаното си ежедневие не се замисляме и не виждаме очевидното
  • 13 Бай Тошо

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "ДЯДО АЧО":

    БАЙ Х.Й ДЪРЖИШ СМЕТКА КОЙ КАКВО ПИШЕ ЛИ ?
    ПРАВИТЕЛСТВЕН ЛИЗАЧ МИ СЕ ВИЖДАШ НЕЩО,ЗАСЛУЖАВАШ СИ ХОНОРАРА ОПРЕДЕЛЕНО
  • 14 Димитър Колев

    1 0 Отговор
    Моля ви братя извънземни, елате в БГ и изпепелете народното ни събрание с хрантутниците заедно!