Last news in Fakti

4 Септември, 2016 20:52 9 302 9

Катарска принцеса хваната в оргия със 7 мъже

  • принцеса-
  • лондон-
  • катарска-
  • оргия-
  • мъже-
  • катар-
  • шейха салва

Скандално...

Катарска принцеса е била хваната в оргия със седем мъже при полицейска акция на лондонската полиция, съобщи „Veterans Today”, позовавайки се на вестник „Файненшънъл таймс”.

Силите за сигурност са тръгнали по петите на саудитски заподозрян, проследявайки го в хотелска стая в британската столица. Там се натъкнали на шокираща гледка – жена, правеща секс с трима мъже. Други четирима чакали „на опашката”, за да се включат.

Според изданието става въпрос за Шейха Салва – дъщеря на бившия премиер Хамад бин Джасим бин Джабер Ал-Тани. Принцесата помолила заподозрения саудитец да й намери добре сложени мъже в замяна на голяма сума пари.

След това поискала от него да остане в апартамента от съображения за сигурност.

След пристигането на униформените принцесата заявила, че не нарушава местните закони. Полицаите й казали, че е противозаконно да склонява мъже към проституция.

Катарското посолство разбрало за скандала и предложило 50 милиона долара на вестника, за да не пише за случилото се.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оня от корана

    2 0 Отговор
    Чаршафите са като всички други изроди. Не ядат свинско когато не ги гледа оня от корана, не си бъркат в носа/г.за/ когато не ги гледа оня от корана, не се ч.кат като нормални хора и т.н.т. само дето се правят на по-праведни от дявола !
  • 2 капиш

    2 0 Отговор
    Любовта не познава граници. Е, дамата е била жадна за любов, нема срамно. Срамното е, че тия неща се превръщат в отричани или превъзнасяни норми в обществото. Едните крайни пуритани отричат секса, проституцията, хойкането. Другите крайни пък го удрят на свободен разврат. А според мен, правилното е да не се превръщат тия неща в крайни догми, в смисъл, че който иска да си търси любов, и предлага, стига да не бъде насилван! Който не иска - нема любов! А сега? Сега ако хойкаш те смятат за перверзник, а ако си пуритан, те смятат за смотаняк... И двете крайни течения превръщат догмите в ненормален морал. Определено дамата е била жадна за любов. Хайде двама разбирам, но пък чак 7?
  • 3 Ник

    1 0 Отговор
    Имам съмнения, че това е чист политически трик от страна на службите. Всички добре знаят какво се случва хората след подобно разкритие в Иран, Саудитска Арабия и Катар...
    Така, че с една такава статия може да застраши живота на тази жена в изброените по- горе страни
  • 4 Шерлок ДюДю

    1 0 Отговор
    Тази ще я изплющя и без пари. Големи мръсници са тези кадъни, ченгетата са изтървали, че не са се включили. Ако се чувства застрашена в Родината си и татко и развърже кесията ще я прибера у нас. Жена ми ще ми влезе в положението

    Коментиран от #6

  • 5 иии

    0 0 Отговор
    Травила го без пари.Този неин арабски ахмаг има още 10 такива и все стоят и ръжда ги покри оная им работа...ПРАСЕТА ПАЛАВИ са всички...
  • 6 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Шерлок ДюДю":

    "татко и развърже кесията ще я прибера у нас. Жена ми ще ми влезе в положението" ... ей тук обаче не позна.
    Няма такава жена, която след като вече те е излъгала, да ти "влезе в положението" и да е съгласна да те дели с друга.
    Обаче може, ако вече си й омръзнал, да те продаде на баща й, фиктивно да продължава да ти е жена, пък ти си мисли, че ти е "влязла в положението". ;) ....всъщност няма значение.

    Симпатична е принцесата на първо четене, ама пък не ми се мисли колко е загоряла горката, след като си е поръчала 7 и то със сигурност не случайни. Не, благодаря! Мил ми е живота. ;)
  • 7 Капота

    0 0 Отговор
    Ако това се беше случило в Катар на седемте щеха да им отрежат главите, и принцесата сигурно не е виждала х.. освен в интернет, в Катар предполагам е забранен полов акт преди сватба
  • 8 Капота

    0 0 Отговор
    Но не трябва да забравяме ча Катар е част от "Оста на злото" - С. Арабия, Катар, Кувей, Сащ, Турция, която е в основата на ИД и войната В Сирия, тъй че може нарочно да е показана на яве принцеста, тоест че всички принцове и принцеси правят подобни неща само че тази е показана с политически цели, може би се цели десакредитация на баща и - бивш премиер
  • 9 бате жоро

    1 0 Отговор
    Всичко друго може да е вярно, но вестник да откаже 50 млн рушвет, не го вярвам. Все едно Данчо Цонев да откаже пари.