6 Септември, 2016 00:03 1 891 1

Сексроботите може да са опасни за младежите

  • сексроботи-
  • секс-
  • играчки

Идеята за създаването на сексроботи, които да се използват в публичните домове с цел да се намали риска на половите предавани болести, крие неподозирани опасности, съобщава в. „Дейли стар“.

Новата тенденция може коренно да промени навиците на човека, предупреждават психолози. Според тях хората ще пренареждат живота си съобразно своите зависимости.

Другият въпрос е, че хората ще бъдат в състояние да кажат на роботите точно това, което им харесва между чаршафите. Освен това „новият партньор“ ще предлага страхотен секс по всяко време на деня и нощта. Бонус е, че няма да има нужда да се поддържа връзка със сексробота, който просто няма да бъде в състояние да отказва.

Не трябва да се пренебрегва и опасността, че много от младежите ще предпочетат да загубят своята девственост с новите играчки. Тази възможност заедно с безплатните филми за възрастни в глобалната мрежа могат да доведат до неочаквани резултати в съзразяването на младите хора.  

Много хора вече използват сексиграчки редовно. Все още има и все по-голям група от възрастни, които не могат да се наситят на секскуклите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Геро Гларуса

    0 0 Отговор
    Много ясно, че с играчка си е по-готино! Кое му е якото на секс със българка-чалгаджийка, намацана като клоун и правеща се на 50 ст. по-скъпа от другите???
    Сезона свърши и бих си купил кукла, която ще е по-безопасна от кварталните п...ври с 10000+ тайни!
    Друго си беше с чужденките - там всичко си е гот!