Last news in Fakti

17 Септември, 2016 00:45 1 467 1

Парис Хилтън даде 100 долара на бездомник

  • хилтън-
  • бездомник-
  • дарение
Парис Хилтън даде 100 долара на бездомник - 1
Снимка: facebook

Според някои Парис Хилтън може да е бездарна и глуповата, но тя определено доказа, че не е стисната. Хубавицата, без да се поколебае даде 100 долара на бездомник пред френско бистро по време на седмицата на модата в Ню Йорк.

„Той без свян ѝ поиска 100 долара, когато я засече навън да напуска партито и тя му ги даде. Въпросният мъж цяла вечер просеше от различни хора сумата с обяснението, че му трябват за „пица и секс“, разкри очевидец пред сп. New York Post.

Парис коментира и факта, че не разбира хората, които продължават да я вкарват в стереотипа „празноглава кукла“, тъй като по думите ѝ е постигнала много.

„Намирам го доста интересно. Смея се на тези хора, които очакват от мен да вървя и да говоря като някое бебе. Много хора са изненадани от мен. Харесва ми да ги шокирам. Мисля, че има доста погрешни схващания относно мен. Хубаво е да докажеш на всички, че грешат“, сподели наследницата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опааа

    0 0 Отговор
    Ами да го беше почерпила пица и секс, като е такава добродетелна, човека това е искал, какво му дава 100$
    За тия пари в Ню Йорк и една свирка няма да получи.
    Не че не хитра де за 100$ си е купила реклама и ПР за които иначе поне 6 цифрена сума щеше да даде. И наивна де, защото си мисли, че ще ни заблуди:)