Last news in Fakti

19 Септември, 2016 20:56 1 617 1

Странни светофари

  • светофар-
  • лондон-
  • гей парад

По традиция всеки юни в Лондон се провежда мащабен гей парад. През тази година властите на британските столица решиха да се включат в празника като поставят светофари, на които са изобразени две, а не едно човече.

Парадът отдавна мина, но светещите човечета продължават да са две, което е накарало много хора да се обърнат към властите с питане кога ще бъдат отстранени. От Министерството на транспорта на Великобритания обаче съобщиха, че пътната светлинна сигнализация ще остане така завинаги.

Става въпрос за 50 светофара, които са разположени в центъра на Лондон, като например Трафалгар скуеър. Те изобразяват по двама мъже или жени хванати за ръце, като в средата се образува сърце.

Ситуацията смущава част от гражданите и гостите на Лондон, а други се объркват. Така например, британец признава, че не знае дали да пресече, когато види светещ в зелено светофар, на който са изобразени две жени хванали се за ръце.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХХХ

    0 1 Отговор
    Както казваше героинята в един английски филм: "На първо място един английски мъж харесва друг английски мъж"