30 Септември, 2016 00:00 1 418 0

Гуинет Полтроу се хвали с естествена красота

  • полтроу-
  • красота-
  • рожден ден

Гуинет Полтроу се похвали с естествената си красота като публикува своя снимка в Instagram. Актрисата си направи селфи в навечерието на 44-ия си рожден ден и показа, че може да изглежда чудесно и без капка грим.

Макар и да е безупречно бляскава, когато се разхожда по червения килим, звездата може да разчита и на природните си дадености, за да бъде още по-харесвана. На снимката тя видимо се наслаждава на залеза, пише Daily Mail, а фотосът я разкрива усмихната и спокойна.

Съвсем скоро тя сподели и фотоси с децата си Моузес и Епъл, с които бе на пътешествие до Исландия.

Наследниците са от бившия ѝ съпруг Крис Мартин – вокалът на Coldplay, с когото Гуинет продължава да поддържа приятелски отношения. Двамата се разведоха наскоро, но раздялата им е отпреди 2 години.

Днес Крис Мартин е партньор с актрисата Анабел Уолис, а бившата му съпруга е с продуцента Брад Фалчук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА