Last news in Fakti

1 Октомври, 2016 20:50 1 274 1

Трайчо Трайков със специален подарък

  • бебе-
  • дрехи-
  • трайчо трайков
Трайчо Трайков със специален подарък - 1

Специално изработен подарък “Тати президент” получи Трайчо Трайков за новородената си дъщеря от младежите на Движение България на гражданите по време на Третото Национално събрание на партията, което се провежда днес във Варна.

Подаръкът представлява детска дрешка с актуалните за модния сезон пастелни цветове в синьо и розово. В модната гама е бродиран надпис „Тати президент“. Подаръкът бе връчен от неговия приятел и колега в Столични общински съвет Стефан Марков, който е и председател на Младежкото ДБГ. Марков изненадващо се качи на подиума и каза, че така младежите на ДБГ поздравяват Трайков и съпругата му за голямата радост и помагат на Карина да има свой личен принос в подкрепата за баща си, въпреки че е само на няколко дни. Делегатите, Найден Зеленогорски и и Меглена Кунева бурно аплодираха изненадата, а Трайков благодари развълнуван за милия жест и споделената радост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    0 0 Отговор
    Да им е жива и здрава! Тати - на балотаж и да го спечели!