Last news in Fakti

5 Октомври, 2016 15:03 2 671 3

Мисис България краси световната столица на банкерите

  • мисис българия-
  • краси-
  • световната столица-
  • банкерите

Българката стажува в Люксембургския съд

Мисис България краси световната столица на банкерите - 1

Носителката на титлата Мисис България - Ана Иванова, от няколко седмици краси световната столица на банкерите - Люксембург. След като се дипломира в една от най-богатите европейски държави, българската хубавица първоначално стажува в местния съд за 6 месеца, а сега вече официално пое престижна длъжност в администрацията на съда. 

"Ще остана, докато се чувствам удовлетворена от работата си. Засега се чувствам наистина добре - уважавана като личност, респектирана, че една емигрантка се е интегрирала в държавата им и говори техния език свободно. Какво знаят за нас ли? Че сме най бедната държава в EU", разказва впечатленията си от своето ново амплоа Ана Иванова.

"Титлата Мисис България винаги ми е помагала, но само и единствено в чужбина. Манталитетът на хората е друг - имат респект и уважение към призовете, независимо в каква сфера са. Добре, че нямам Нобелова награда от България, както наскоро се заговори в едно наше реалити", допълва шеговито тя. И уточнява, че в момента  минималната работна заплата в Люксембург е 1900 €, за разлика от България. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Това ако е красота за миска, аз съм космонафт.
  • 2 и аз да попитам

    0 0 Отговор
    в главата малко ми кардашянска''красота'' дано и под кръста не с неините размери !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.