11 Октомври, 2016 05:45 10 663 3

Сърцераздирателната история на Джак Никълсън

  • никълсън-
  • история-
  • майка-
  • сестра-
  • семейство
Сърцераздирателната история на Джак Никълсън - 1
Снимка: shutteerstock.com

Сърцераздирателната история на легендарния актьор Джак Никълсън излезе наяве. 79-годишният актьор никога не е виждал баща си и до 40 години вярвал, че майка му е негова сестра, разкри RadarOnline.

Джоузеф „Джак Никълсън“ е роден на 22 април 1937. Майка му Джун Никълсън го ражда като тийнейджърка, а таткото е нелегален имигрант, който се покрива, след като я забременява, за да избегне затвора. Така бъдещият актьор е отгледан от баба си и дядо си Джон и Етел Мей Никълсън.

Дълго време Джак смятал, че Джун е негова сестра, а не майка.

„Джак разбра на 40, че младото момиче, с което е израснал, всъщност е негова майка“, пише Hollywood insider.

Истинският баща на Никълсън се казва Еди Кинг. Той е с латвийски произход и участва в музикална банда, която провежда кастинг за танцьорки, когато се запознава с младата Джун.

„Цялото му име е Еди Киршфелд. Той идва в САЩ като музикант от групата SS Estonia през 1925 г.“, се казва в биографичната книга за актьора Life: A Biography of Jack Nicholson.

Еди и Джун се влюбват и тя забременява на 17. Тогава обаче ученичката има афера с друг танцьор – Доналд, на когото приписва бъдещото си бебе, за да избегне скандал между него и Еди. Двамата се женят и започват да живеят при родителите на Джун. Майка ѝ Етел Мей обаче никак не харесва младежа и на практика го прогонва от дома си. Тогава се ражда и идеята да представят на Джак Джун като негова сестра.

През 1963 тя умира от рак на 44 години и Никълсън до последно вярва, че е загубил кака си. След като научава истината, актьорът се опитва да се свърже с Доналд, но той категорично отказва да се види и комуникира с него.

„В крайна сметка Джак не успя да се запознае нито с истинския си баща, нито с този, който се преструваше на такъв“, обобщава източник в биографията му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гамена

    0 1 Отговор
    Голям прас
  • 2 656

    0 0 Отговор
    Харесва ми Джак Даниелс а не Джак Никълсън

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.