Last news in Fakti

15 Октомври, 2016 04:45 2 381 3

Синът на Уил Смит: Бях истински вампир

  • смит-
  • син-
  • вампир-
  • слънце

Децата на Уил и Джейда Пинкет Смит са известни със своята странност, но изглежда има с какво все още да изненадат широката аудитория. Като например признанието на 18-годишният Джейдън, че е бил вампир и не е можел да излиза на слънце!

„В един период от живота си бях част от готическо движение. Носех само черно и се криех от слънцето, защото бях вампир. Бях истински вампир и не можех да се излагам изобщо на слънчева светлина. Сега вече не съм в тази фаза. Започнах да нося по-светли дрехи и да се радвам на дневната светлина. Определено усещам повече енергия“, сподели пред сп. Numero младежът.

Джейдън разкри и новата мисия на живота си.

„Искам да направя света по-добро място. Искам да оставя следа преди да го напусна. Искам хората да кажат: „Светът беше такъв преди да се появи, а сега е друг. Вече не е сред нас, но му благодарим“, обясни младият Смит.

Джейдън явно ще опита да изпълни мисията си, като се реализира в света на изкуството. Тийнейджърът сподели, че ще се пробва в музиката, киното, фотографията и други области.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кккккк

    1 0 Отговор
    Намали наркотиците и всичко ще е ОК.
  • 2 tozi e idiot sram za baschta si

    1 0 Отговор
    смотаняк
  • 3 Ужас

    1 0 Отговор
    Мили боже, какво му става на детето. Ушким всичко беше наред, а сега !!! Ужасно....