20 Октомври, 2016 02:46 2 387 1

Джоли щастлива без Брад Пит

  • джоли-
  • пит-
  • деца-
  • бодигард
Джоли щастлива без Брад Пит - 1
Снимка: БТА/АР

Анджелина Джоли бе заснета от папараци в момент, когато разглежда новото си семейно жилище, разположено на крайбрежието на Тихия океан, пише ET Online. В дома тя е прекарала повече от два часа, отбелязва изданието. 41-годишната звезда е била съпроводена от всичките си деца, освен най-големия Мадокс.

Те тичали по плажа под грижите на гледачки и телохранители, а цялата фамилия изглеждала щастлива без таткото Брад Пит. Известно е, че бившите съпрузи Бранджелина са постигнали временно съгласие за опеката над децата, в срок до 20 октомври. Съгласно документ, децата са били предадени на майката.

Също така бившият техен бодигард Марк Билленгер разказа пред медиите, че е бил почти като баща на малките, дори научил някои от тях да плуват. Марк много добре знаел как да общува с тях, тъй като самият той е баща на шест деца. Именно заради своите, той напуснал скъпоплатената си работа, тъй като нямал достатъчно време да се грижи за собствените си хлапета.

Припомняме, че преди няколко дни 52-годишният Брад Пит се срещна с някои от децата си, но в присъствието на психотерапевт. В същото време ФБР продължава да разглежда фактите по обвинението на звездата във физическо и емоционално насилие над децата.

По време на бракоразводния процес Пит и Джоли няма да се занимават с разделяне на имуществото, тъй като двойката има брачен договор, който ясно показва как ще се раздели собствеността от около 400 милиона долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кобрата

    0 0 Отговор
    Какво ни занимавате с застаряващата американска...