21 Октомври, 2016 21:03 6 473 4

Курс как се приготвя храна от сперма

  • курс-
  • сперма-
  • храна

Авторът на книгата „Природна реколта” – Пол Фенхауър, ще проведе в Лондон майсторски клас за тези, които желаят да се научат да готвят със ... сперма, съобщава британското издание The Independent.

Желаещите да участват в курса трябва да си носят „продукта” от вкъщи, като експерти отбелязват, че е добре той да е в „свеж вид”, но може и замразен. Във втория случаи има опасност да се загуби част от вкуса и аромата. На курса участниците ще бъдат научени да приготвят здравословен обяд, използвайки семенната течност като основна съставка.

Според някои експерти, на част от хората идея за подобен курс може да им се стори отвратителна, но определено ще има и такива, на които храна от мъжка семенна течност ще им подейства възбуждащо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Картър

    0 0 Отговор
    МИ ЩОМ СМЕ ТЕРИТОРИЯТА НА БАЙХ.Й, ЗАЩО НЕ?
    п.п. Милена, изтрийте тази простотия. Насам идват милион и половина мигранти, а Шматката щяла да се приплакне и това било според нея висша мярка на национална сигурност. Разбираш ли за какво ти пиша? ЗА ТОВА ПИШИ.
  • 2 Иван

    0 0 Отговор
    божее колко простотия има по този свят
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бидона

    0 0 Отговор
    Лапаш канелката и гълташ!