Last news in Fakti

22 Октомври, 2016 21:06 2 756 4

Вижте как US полицай спасява дете (Видео)

  • сащ-
  • полиция-
  • полицай-
  • първа помощ
Вижте как US полицай спасява дете (Видео) - 1

Полицай от малкото тексаско градче Гранбъри спаси тригодишно момче. Чейз Милър е на смяна, когато получава сигнал от 911, че дете не диша. Той бързо отива до адреса и започва да оказва първа помощ, съобщават местни медии.

Милър прави изкуствено дишане и спасява малкия Брайдън Гайс. Инцидентът е станал на  19 октомври. Пристигналите на място медици установили, че Брайдън Гайс е имал висока температура, която е довела до гърч и детето да си глътне езика.

Само бързите и адекватните действия на полицая са спечели признателността на родителите на Брайдън и обожанието на малкото момче. 

Междувременно градският съвет решава да награди Чейз Милър за неговата постъпка. Спасителната операция е заснета от камерата в полицейската кола. 

„Нашият син е нашият свят и живот”, казва развълнуваната майка при награждаването на полицая.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    1 0 Отговор
    Трогателно.
    А дали нашите кюфтета, целенасочено закачени на държавната хранилка са минали през подобен курс?
    Дали биха постъпили така?
    Съмнявам се.
  • 2 сидераст

    1 0 Отговор
    Сега си представете руски пиян милиционер, в същата роля.
  • 3 555

    1 0 Отговор
    Е това ми дава стимул за живот.Добрите хора не са свършили.Най ценното си остава живота и който нехае за него ще си отговаря.
    Само не разбрах защо на този сигнал са пратили полицай.

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "555":

    Полицая е бил пръв, 2мин преди линейката и се претича на помощ. Нашите пият кафе и казват, че нямат бензин да обикалят, как ще се претекат не се знае. У нас такива курсове се провеждат срещу подписка, както повечето квалификации. А това е много важна процедура за всеки, не само за органите на реда, на близък или на съсед, винаги може да ти се наложи.