Last news in Fakti

31 Октомври, 2016 10:25 996 0

Старото е новото черно

  • мода-
  • жени-
  • 40-годишна-
  • възраст

Не се обличайте според възрастта си

Миналата седмица Джулия Беърд в „Ню Йорк Таймс” призова жените над 40-годишна възраст да игнорират модните съвети относно това, което може и не може да се облича над определена възраст. Стотици жени на 40+ в знак на солидарност започнаха да публикуват в социалните мрежи свои снимки с тениски с надпис „Old is the new black” ("Старото е новото черно"). Тяхното послание е, че облеклото е въпрос на стил, не на възраст.

"На жените им е омръзнало да слушат, че като навършат 40 г. трябва да се свият в черупката си и да изглеждат „нормално”. В интернет виждаме жени над 40-годишна възраст с диадеми, пайети, леопардов принт, високи токчета и цветни рокли, които изглеждат щастливи и доволни  от себе си," коментира авторката реакцията в социалните медии.

"Жените след 40-годишна възраст са жени със стил, интелигентни, платежоспобни и търсят дрехи с високо качество, те не искат да им се казва какво могат и какво не могат да обличат на определена възраст. В днешно време границите между поколенията са замъглени, а стилът няма възраст." категорична е Джулия Беърд.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА