3 Ноември, 2016 20:15 1 267 0

Крамер стана жертва на изнудване

  • секс-
  • шампион-
  • две жени-
  • скандал-
  • снимки-
  • полов акт

Футболистът се замеси в секс скандал

Футболистът на Борусия (Мьонхенгладбах) Кристоф Крамер е бил изнудван заради снимки от полов акт с негово участие.

През декември 2015 г., докато играеше за Байер (Леверкузен), полузащитникът правил секс с две жени. Наскоро едната от тях и непознат мъж се свързали с него и го заплашили да публикуват фотосите, ако не получат солидна сума пари. Крамер обаче информирал полицията и двамата са били задържани.

Днес съдът в Леверкузен насрочи дело срещу изнудвачите за 30 януари 2017 г.

От настоящия клуб на световния шампион с Германия изразиха подкрепата си във връзка със случилото се.

Крамер стана известен с участието си на финала на Мондиал 2014 г. Тогава той започна като титуляр, но получи тежък удар в главата и беше заменен още преди почивката.

След двубоя съдията разкри, че халфът е бил толкова неориентиран вследствие на удара, че го бил запитал какъв мач се играе. Крамер и ден днешен не помни нищо от паметната вечер на "Маракана".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА