8 Ноември, 2016 00:45 1 312 1

Адел вдига сватба през декември

  • адел-
  • сватба-
  • конеки
Адел вдига сватба през декември - 1
Снимка: БТА/АР

Британската сензация Адел най-накрая се реши да вдигне сватба с дългогодишната си половинка Саймън Конеки. 28-годишната певица и годеникът ѝ по всяка вероятност ще се венчаят в Лос Анджелис около Коледа, за да може да присъства и 9-годишната му дъщеря.

„Планът е двамата да се оженят в Ел Ей. Сватбата ще бъде по време на една от ваканциите, когато на събитието ще може да дойде и дъщерята на Саймън.

Двамата пазят всякакви детайли в тайна, тъй като не желаят излишен шум. Те са толкова дискретни, че Адел дори не слага годежния си пръстен. Държат в течение на личния си живот единствено най-близките си хора“, призна източник пред Daily Mirror.

Адел и Саймън са заедно от 5 години и имат 4-годишен син – Анджело. Двамата се запознаха покрай общия им приятел Ед Шийрън. Преди броени дни те отпразнуваха „юбилея“ си като двойка по много романтичен начин.

По време на един от концертите на звездата, Конеки пусна ръчно направени розови конфети, нашарени с изписани от него послания „Ти си ангел!“, „Обичам те!“ и „Честита годишнина!“.

Конфетите са запазена марка за шоутата на Адел, но обичайно те са бели и на тях са принтирани текстовете на песни на звездата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Ще си говорим след 10 години за развода им ! Дъщерята ще е пълнолетна и гледната точка ще е друга.