9 Ноември, 2016 01:30 1 880 0

Дженифър Анистън: Не се срамувам, че не съм майка

  • анистън-
  • майка-
  • срам-
  • дете
Дженифър Анистън: Не се срамувам, че не съм майка - 1
Снимка: БТА/АР

Всички си спомнят как преди време гръмна новината, че Дженифър Анистън е бременна. Тя обаче се оказа просто преяла. Любимата актриса от "Приятели" за първи път говори откровено за решението си да няма дете.

В интервю тя сподели, че не се срамува от това, което е. "Толкова много съм работила, за да стигна до тук, за да бъде сведено всичко до етикета "тъжен, бездетен човек", откровена бе актрисата.

Анистън се гневи, че нейното семейно положение винаги е било описвано като нещо срамно. Била е оплювана, когато се е развеждала с Брад Пит, и след това, когато няколко години е изкарала без партньор. Чувства се порицавана сега, когато е решила да не създава потомство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА