Last news in Fakti

10 Ноември, 2016 01:46 8 637 4

Кой извади 20 кг. сом?

  • сом-
  • гигант-
  • рибар
Кой извади 20 кг. сом? - 1

Рибарят Димо Ангелов се похвали в социалните мрежи със снимка, на която показва голям сом. Сомът тежи 20 килограма и е дълъг повече от метър и двадесет сантиметра. Ангелов се е борил с него около половин час преди да го извади. Случката се е разиграла през уикенда.

Димо е зет на общинския съветник в Димитровград Митю Вълчев. Голямата риба е уловена на язовирът в Голямо Асеново, това е частният гьол на фирмата на Вълчев „Еврофермер”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фиши

    2 0 Отговор
    И това сега, как да го разбираме, като реклама на частния гьол на някакъв общински съветник!?!?
  • 2 mediator37

    1 0 Отговор
    Това трябва да го разбираме като уникалната българска злоба на журналиста. Вместо дописката да е изпълнена с позитивизъм и добронамереност, отново злъч и да плювнем връз някого. Каквото и да е събитието трябва да има плюмки или кръгът КОЙ, или конспирация, в случая да мразим българин, защото имал бил локва и зет.

    Коментиран от #3

  • 3 Дон джонсън

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "mediator37":

    А не ти ли прави впечатление че езерцето е бая голямо ,нормален човек никога не би изръсил таа пара за това чудо, освен ако не е ....... общински съветник в Димитровград и е направил някакви шашми
  • 4 Капитана

    1 0 Отговор
    То във частните водоеми всеки може така да ги лови,но все пак можем заслужено да поздравим колегата риболовец с добрата слука на този голям и хубав СОМ!!!