Last news in Fakti

9 Ноември, 2016 21:47 5 485 5

С такава първа дама, президент не ти трябва

  • мелания тръмп-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Мелания Тръмп е най-красивата стопанка в историята на Белия дом

С такава първа дама, президент не ти трябва - 1
Снимки: БТА/AP

Мелания Тръмп е новата първа дама на САЩ. Според много специалисти тя е най-красивата първа дама в историята и първата от Източна Европа.

Мелания израства в панелен блок в градчето Севница, Словения.

Появява на подиуми още от 5-годишна възраст. Майка й работи във фабрика за детски дрехи, докато баща й продава автомобилни части.

С такава първа дама, президент не ти трябва


13 години преди да се запознае с Доналд Тръмп, Мелания позира гола за френско месечно списание. Фотосесията, публикувана от New York Post, я показва гола в легло до скандинавския модел Ема Ериксон. Така тя се превръща в първата първа дама, имала еротична фотосесия в миналото.

Все пак Мелания успява да направи успешна кариера на супермодел в Европа и САЩ, преди да се срещне с Тръмп. Тя е третата му съпруга. Двамата имат общ син – Барън.

Мелания се забърка в няколко скандала по време на кампанията. Имаше съмнения около дипломата й за висше образование. Освен това се оказа, че е имало период, в който е работила без зелена карта. Тя има акцент, заради който избягва даването на публични речи.


Все пак тя владее пет езика: словенски, английски, френски, сръбски и немски. Обвиниха я, че е откраднала една от речите на Мишел Обама по време на реч по време на конгреса на Републиканската партия.

С такава първа дама, президент не ти трябва



Тя обаче заяви, че основна нейна цел като първа дама ще е да се бори с насилието в социалните мрежи. Изяви се като една от най-големите защитнички на съпруга си по време на кампанията.


 


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    2 0 Отговор
    Феноменална история на едно момиче. А сега императрица на Византия.
  • 2 Бидона

    0 0 Отговор
    Той да внимава да не духне вятър, че , ще му хвръкне перуката!
  • 3 дедовия

    1 0 Отговор
    Когато ни пееха, че жена от Източна Европа ще управлява света, ние какво си мислехме, а то какво стана ...:)
  • 4 jekoff

    1 0 Отговор
    Ако Бил Клинтън имаше такава първа дама,света нямаше и да чуе за Моника!
  • 5 ПАТОКА ДОНАЛД

    1 0 Отговор
    А на наш Роско дамата така и никой не я видя ...