Last news in Fakti

18 Ноември, 2016 14:17 33 611 8

Най-подходящата порода куче за всяка зодия

  • куче-
  • порода-
  • зодия-
  • немска овчарка
Най-подходящата порода куче за всяка зодия - 1
Снимка: Shutterstock

Ако сте решили да си вземете куче, но още не сте сигурни какво точно да е то, не прибързвайте с осиновяването. Вижте първо коя порода би подхождала най-много на вашата зодия и тогава направете своя избор, съветва сайтът miau.bg.

Овен

Родените под знака на Овена са енергични, инициативни и водачи по природа. Те биха се разбирали най-добре с пале от породата боксер, тъй като тези кучета също се отличават с интелект, смелост и дисциплинираност.

Телец

Телците обичат комфорта, вкусната храна, приятната компания и семейния уют. Кучето, с което те ще се чувстват най-добре, е дакелът. Весели и компактни тези палета са идеални за всеки, който мрази скуката и обича да граби от живота с пълни шепи.

Близнаци

Родените под този знак имат нужда от куче с характер, което обаче и да ги забавлява. Идеалният компаньон за тях е немският шпиц. С него няма да им е скучно нито за миг, защото тези пухкави разбойници винаги знаят как да развеселят своя стопанин.

Рак

Раците са емоционални и много артистични личности, които биха се чувствали най-комфортно в компанията на пекинез, кокер шпаньол или друго гальовно пале. Определено с по-дребните породи биха се разбирали по-лесно.

Лъв

За хората, родените под знака на Лъва, е от голямо значение да имат до себе си куче, което ще привлича вниманието на околните, но същевременно и ще им се подчинява. Подходящи породи са кане корсо, немска овчарка, тибетски мастиф.

Дева

За Девата е много важно да попадне на интелигентно куче, което ще може да дисциплинира по свой вкус. Тя ще се чувства отлично в компанията на голдън ретривър, тъй като тези кучета са лесни за обучение, не създават много грижи и са отлични компаньони както за възрастни, така и за малчугани.

Везни

Родените под този знак ще оценят най-много малтийската болонка. Тази порода ще ги възхити не само с външната си красота, но и с благия си характер. Със своята добронамереност, жизненост и любвеобилност те са истинско съкровище за всеки ценител на красотата.

Скорпион

Родените под този знак обичат да дават нареждания, както и да възпитават. Харесва им да имат до себе си предано куче, което би направило всичко за тях. Ето защо биха се чувствали най-удовлетворени, ако имат до себе си куче от породата питбул. Те са верни на своите стопани и биха рискували собствения си живот, за да ги защитят.

Стрелец

Те обичат пътешествията и приключенията. Определено биха били безкрайно щастливи да се скитат по света с четириног любител на пътешествията като санбернара. Тези умни, наблюдателни и смели кучета могат да са не само отлични компаньони, но и чудесни охранители.

Козирог

Козирозите са сред любителите на едри кучета, изявяващи се като пазачи на дома. С удоволствие биха отглеждали тибетски мастиф или пък немски дог, които изглеждат като страховити гиганти пред непознатите хора, но не пропускат да се разнежат, когато са в компанията на своя собственик.

Водолей

Водолеите са весели, енергични, закачливи и с чувство за хумор. Биха се чувствали с куче, което да е също толкова живо и палаво като тях. Така че идеалното пале за родените под този зодиакален знак несъмнено е джак ръсел териерът.

Риби

Хората от тази зодия държат да имат до себе си мило и добронамерено куче, което да не им създава много грижи. Надежден компаньон за тях би било куче от породата австралийска овчарка. Тези очарователни четириноги лесно се поддават на обучение и са изключително предани и любвеобилни към хората от обкръжението си.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 3395

    6 1 Отговор
    Най-готиното куче е бигълът☺
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Питбул

    3 4 Отговор
    Това са пълни глупости коя зодия с кое куче. Аз имам 2 питбула и според мен питбулите се привързват най много към хората и могат да дадът много радост емоция и любов към семейството!

    Коментиран от #6

  • 6 пипалот

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "Питбул":

    Абсолютно верно,питбули,американски стафордшир териер и бултериер са най обичливи към семейството и мн се привързват към хора,деца,възрастни просто биха дали живота си за тях
  • 7 husein

    5 1 Отговор
    Ниско интелигентна статия без никаква обосновка :D
  • 8 mahaltof

    0 0 Отговор
    Е.аси как съм го уцелил