Last news in Fakti

17 Ноември, 2016 17:58 4 976 3

Хеликоптер от Спешното прибра леля Гошка

  • хеликоптер-
  • спешното-
  • прибра-
  • леля гошка

Селото, в което живее тотомилионерката леля Гошка - Кинтенар дел Рей в Испания, в момента е в тревога, съобщи struma.bg.

Според разкази на очевидци жената снощи е била откарана в Албасете с хеликоптер на Спешното отделение.

Всички са в тревога в какво състоянието e възрастната жена, която спечели 68 милиона евро от лотарията в Испания.

"Дали не е получила инфаркт?", питат се местните.

Според тях причината за внезапното влошаване на състоянието й е фактът, че тези дни от Италия се завърнала снаха й Катя. Публична тайна е, че Гошка не харесва Катя, защото е зарязала сина й Веско, заради друг мъж с 10 години по-млад от нея. Завръщането на Катя подействало зле на Гошка. Съседи твърдят, че Катя ненадейно се сдобила с чисто ново "Ауди". Синът на Гошка Веско, който е с 13 години по-възрастен от Катя и продължава да я обича много. Тя е много красива и прави всичко за нея, готов е да прости всичко, разказват познати. Гошка обаче е непреклонна и явно вестта за завръщането на Катя е подействало зле.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Абв

    2 0 Отговор
    Толкова много проблеми имаме в държавата,че е престъпление да занимават българския народ със състоянието на тази ромка.Тя не е определящ фактор за никого!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.