Last news in Fakti

22 Ноември, 2016 00:00 1 804 2

Лонгория: Срещнах перфектния мъж чак на 40

  • лонгория-
  • бастон-
  • съпруг-
  • сватба

Актрисата Ева Лонгория, която по-рано тази година вдигна сватба в Мексико с медийния шеф Хосе Антонио Бастон признава, че в негово лице най-накрая е открила принца.

„Дори преди да се сгодим с Хосе ние просто се чувствахме женени. Обръщахме се един към друг с „мъжа ми“ и „жена ми“. Отне ми доста дълго време, 40 години, за да намеря правилния мъж!“, признава Ева.

„Мисля, че всяка връзка ни води до мястото, където трябва да стигнем. Всеки грешен завой ни отвежда към нов път и затова към момента не бих променила нищо от миналото си“, коментира неуспешните си връзки тя.

Лонгория коментира и перфектния си външен вид с думите: „Няма тайна формула. Истината се крие в диетите и в спорта. Дори човек да има добър метаболизъм, в някакъв момент трябва да помага на тялото си и да спре тестените изделия, ако не иска да напълнее.“


Красивата брюнетка разкрива, че един от най-големите ѝ козове в живота е нейната оптимистична природа: „Спомням си, когато не ме избираха на прослушвания, че винаги си казвах, че има някаква причина и че със сигурност нещо хубаво ме чака в бъдеще. Моите приятели понякога ме мислят за луда. Аз никога, никога не съм се самосъжалявала!“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    1 0 Отговор
    НЯКОЙ И НА 60 ГО СРЕЩАТ
  • 2 1234

    0 0 Отговор
    нещо не се вързва коментара. Изкуствено звучи