22 Ноември, 2016 15:51 2 781 2

Най-добрите сериали на 2016 г. (снимки)

  • еми-
  • награди
Най-добрите сериали на 2016 г. (снимки) - 1
Снимки: БТА/АР

Телевизионни продукции от Великобритания и Германия спечелиха по три международни награди "Еми", в това число актьорски призове за Дъстин Хофман и Кристиане Паул, предаде ДПА. Призовете, присъждани от Международната академия за телевизионни изкуства и науки, се отличават най-добрите телевизионни продукции извън САЩ. Водещ на 44-ата церемония за международните награди "Еми" беше британецът Алън Къминг.

Най-добрите сериали на 2016 г. (снимки)

Звездният миг на състоялата се в хотел "Хилтън" в Ню Йорк церемония стана удостояването на Шонда Раймс с почетната международна награда на учредителите. Раймс е продуцентка, сценаристка и създателка на хитовите телевизионни сериали "Анатомията на Грей", "Скандал" и "Как да ти се размине убийство". Отличието й беше връчено от звездата на "Скандал" Тони Голдуин.

Най-добрите сериали на 2016 г. (снимки)

Носителят на "Оскар" Дъстин Хофман спечели приза за най-добър актьор за изпълнението си в телевизионния филм "Костенурке, костенурке" ("Roald Dahl's Esio Trot") на Би Би Си 1. В британската лента холивудският ветеран се превъплъщава в образа на самотен пенсиониран ерген, който скроява дързък план за ухажването на живущата на долния етаж вдовица - дама, силно привързана към домашния си питомец - костенурка.

Най-добрите сериали на 2016 г. (снимки)

Германката Кристиане Паул получи наградата за най-добра актриса за изпълнението си в "Под радара". Паул играе съдийка, животът на която се преобръща, след като дъщеря й е заподозряна за бомбен атентат в Берлин.

Най-добрите сериали на 2016 г. (снимки)

Освен актьорския приз на Дъстин Хофман, Великобритания спечели отличията и в категориите за най-добра телевизионна комедия за "Hoff the Record" с участието на Дейвид Хаселхоф и най-добър телевизионен филм/минисериал за "Столица".

Сред останалите отличници на международните награди "Еми" се наредиха Япония (най-добра телевизионна арт програма за "Човекът, който засне Хирошима"), Швеция (най-добра развлекателна продукция без сценарий (риалити) за "Голямото шведско приключение), Бразилия (най-добра теленовела за "Скрити истини").


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Без Джаро не може

    1 0 Отговор
    Хехехе, къде е Под Прикритие :)
  • 2 До Без Джаро

    0 1 Отговор
    Питай Севда Шишманова