22 Ноември, 2016 19:30 2 223 0

Супермодел тренира бокс за ревю на бельо (видео)

  • victoria's secret-
  • адриана лима

Шоуто на Victoria's Secret ще бъде излъчено в САЩ на 5 декември, а по-късно в 190 други страни

Бразилският супермодел Адриана Лима разчита на тренировките по бокс, за да поддържа форма за предстоящото шоу на Victoria's Secret, предаде Си Ен Ен. Красавицата не крие, че предстоящото събитие й струва нерви и тревоги.

Адриана Лима е на 35 години и има две деца. Бразилката от 15 години дефилира за Victoria's Secret. Целта й е да участва в 20 шоута.

Лима тренира бокс от 19-годишна и не пропуска тренировките си в Маями, където живее понастоящем, или на което и друго място по света се намира.

Тази година шоуто на "Викторияс сикрет" за първи път ще бъде организирано във френската столица Париж. Сред участничките в модния спектакъл са новите звезди Кендъл Дженър, сестрите Джижи и Бела Хадид, Карли Клос и ветеранките Лима, Алесандра Амброзио и Лили Олдридж.

Честта да носи тазгодишния "Фантастичен сутиен", осеян със скъпоценности и оценен на 3 милиона долара, се падна на ангела на Джасмин Тукс. За доброто настроение на присъстващите ще се погрижат Лейди Гага, Бруно Марс и Уикенд.

Шоуто на Victoria's Secret ще бъде излъчено в САЩ на 5 декември, а по-късно в 190 други страни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА