Last news in Fakti

27 Ноември, 2016 11:52 14 737 15

Ким Чен - ун иска нация от секс зверове

  • ким чен - ун-
  • лекарства-
  • северна корея

В Северна Корея се разработват лекарства за полова мощ

Ким Чен - ун иска нация от секс зверове - 1
Снимка: БТА/AP

Лидерът на Северна Корея Ким Чен – ун е поискал от група учени да създадат препарат, с който да се лекува сексуалната дисфункция при мъжете, съобщи Sunday Express.

Според някои източници става въпрос за тоник, направен от морски таралежи, който помага при сексуални проблеми.

Има данни и за друг препарат, който се прави от отрова на змии. Той е предназначен за мъже на средна възраст, запазвайки сексуалната им мощ. Също така се смята, че лекарството може ефективно да противодейства на псориазис и туберкулоза.

Разработва се и трети препарат от гъби, който възстановява и усилва сексуалната функция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    22 1 Отговор
    Ким Чен Ун май не е успял да вдигне самолета :)

    Коментиран от #2

  • 2 Говедото

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Morgoth":

    Няма кой да го стяга, там всички му са подмазват и се отпуска като лоена топка
  • 3 hmhmhm

    4 5 Отговор
    Какви са тези морски таралежи какви са тези змии, какви са тези гъби. Хора вие живеете в 21 век. В 20 век ок но не и в 21 смешно е. Имате две пещеристи тела да напълните с кръв. Трагедия
  • 4 вес

    6 6 Отговор
    Няма да се учудя ако утре Бойко изръси същото

    Коментиран от #6

  • 5 Лупи

    4 2 Отговор
    Абе не ти трябват тия елексири! достатъчно е да минем на 4-часов работен ден и 4 часова работна седмица и в останалото време ще сме си сексуални зверове у дома! Ала тове не го допускат паразитите Лапхачи политици и отделно алчните работодатели. Иначе няма да тлъстеят и да карат нови коли а да ни пляскат с млижоави заплати най-малки в ЕС. Но пък са големи фущльовци колко ни обичали? Но ти си знаеш! Аз искам едно НЛО и да излбягам от Кенефистган на друга звезда с някоя нимфомванка. Там няма кой да ни тормози и ще правим люлбов всяка нощ. През денят може да се наложи да се крием от динозаври знам ли? нво ако дойдат и там космонавти от тия тук политици ще бегаме още по-далеч...тия са терористи и то ненаситни паразити.
  • 6 Краката ще целувате

    4 9 Отговор

    До коментар #4 от "вес":

    На Бойко трябва да се съберете цялата рода и да му челувате краката, ще го сложите да седне, ще му сложите легенче с хладка вода където да ги накисне и после ще се редувате да ги целувате

    Коментиран от #10

  • 7 Гад

    6 3 Отговор
    Интересно какви секс зверове ще направи от бедни, гладни, подтиснати и страхуващи се за физическото си оцеляване хора
  • 8 ввв

    7 1 Отговор
    "На гол тумбак чифте пищови"
  • 9 hehe

    0 0 Отговор
    Някой може ли да ми каже кои са азиатските порно канали :)
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 waterwet

    4 4 Отговор
    Да не забравяме, че по фданни на западната преса в България на трапезата в продължение на десетилетия сме се хранели предимно с хляб и малко мляко. Аз бях дете и си спомням, че това е абсолютно невярно! Не мисля, че севернокорейците цъфтят и връзват, но съм убеден, че там няма да допуснат севернокореец да умре на 16 години от сърдечна недостатъчност, заради безхаберие, а на незаконно влязъл мигрант да направят мозъчна операция и да го спасят за наша сметка.
    В страна, където е най-големия стадион и най-дълбокото метро в света и хората за задължени ежемесечно да ходят на профилактични медицински прегледи откровенно ме съмнява западната пропаганда да искренна (тя кога ли е била).

    Коментиран от #13

  • 12 Мършата

    7 8 Отговор
    Бойко Борисов наистина заслужава краката да му мием, нозете да целуваме! Местата където е стъпвал трябва да целуваме! Толкова много направи за нас, за страната ни! Той е истинския патриот, който заслужава доверието и обичта на народа!
  • 13 Мършата

    1 6 Отговор

    До коментар #11 от "waterwet":

    Западната преса НЕ ЛЪЖЕ! Аз съм се "хранил" (недохранвал) основно консумирайки хляб и кисело мляко, на обяд манджа! И така до идването на ПП ГЕРБ, благодарение на които положението значително се подобри.

    Коментиран от #15

  • 14 Васичка Атанасова

    3 0 Отговор
    ким чен ун е жив тигър хахахаххахахаха
  • 15 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Мършата":

    А ся вече целуваш на боко тиквата краката и цъфтиш, така ли?