4 Декември, 2016 00:30 34 227 12

Ако не правите секс 3 пъти седмично - проблем!

  • секс-
  • интимност-
  • колко пъти-
  • без секс

Най-хубавият секс е с този, с когото ти е хубаво без секс...

Ако не правите секс 3 пъти седмично - проблем! - 1
Снимка: Shutterstock

Аплодисменти за двойките, които правят секс всеки ден. Ние не сме от тях. Нашите взаимоотношения са друг вид „секс“, споделят в edna.bg.

Нашият секс не е само под завивките – нашият „секс“ е всичко онова, което ни се случва през деня: събуждането с целувка, организацията детето да стигне до детската градина, пазаруването заедно, общото приготвяне на вечерята, гледането на любимия ни сериал заедно, усещането да седнем облегнати един на друг вечерта, вече приспали малката, с чаша вино в ръка – аз, зачела се в една невероятна книга, а той – в таблета, с приложението за технологии, в което може да потъне с часове...

Това е нашият ежедневен „секс“ – а другият, интимният, той ни се случва малко по-рядко, с различна честота.

Но това не е проблем за нас – и за двама ни ежедневният ритъм, който изградихме, е успешен и ни удовлетворява. Сексът не е на заден план, просто не е нещо, което правим изнасилено и на всяка цена; защото другите казвали, че „така трябва“.

Вярно, преди беше доста по-често, но детето, работата, ангажиментите... Обичаме се, чувстваме се добре заедно, когато го правим, е невероятно... Защо ни е да променяме всичко това?

Това ми сподели на чаша червено вино близка приятелка, с която не се бяхме виждали отдавна – заради всичкия този „секс“, от горните изречения...

Съзнанието ми за 3 секунди вече бе изградило две опозиционни мнения – първото: тя така говори, но щом не правят секс, както е било преди, краят е въпрос на време; второто: уау, колко добре казано – дай Боже всекиму да достигне такава зрялост и да си признае, че теорията на секса е твърде преекспонирана днес. А за практиката – никога няма как да знаем...

Всъщност от години битуват следните схващания: ако си в дълга връзка и не правиш секс поне 3 пъти седмично, това е проблем; ако си семеен, имаш деца и не правиш секс поне 3 пъти седмично с партньора си, това е проблем; ако през тази седмица просто не ти се прави толкова секс, колкото ти се е правело предишната и колкото ще ти се прави следващата, но все пак не правиш секс поне 3 пъти седмично, това е огромен проблем!

Проблеми, проблеми, проблеми... А истината не е ли, че сексът трябва да се случва, когато и двамата имате желание за него? Дори и тази седмица да е било два пъти, следващата да е 5, по-следващата - един?

Замисляли ли сте се колко пъти сте правили секс не от желание, а защото последните дни не сте? И колко пъти сте имали толкова неконтролируемо желание за секс, но точно тогава не е имало възможност да се случи?

И необходимо ли ни е наистина да имаме всеотдайна, чувствена, продължителна връзка, в която всичко да зависи от секса... От секса, секса и нищо друго освен секса!

А сега помислете колко хубави моменти сте имали с човека, с когото правите секс, но те не са били интимни по физическия начин, а по другия...

Не е ли наистина така: най-хубавият секс винаги е бил с този, с когото ти е хубаво без секс.

И само миговете без секс могат истински да докажат това...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    16 8 Отговор
    Вени само секс ли е в главата ти
    браво кефиш ме
  • 2 Корнезов

    10 4 Отговор
    Добре де нали е грехота да се прекалява със секса, тоест ако само затова мислиш не се получават другите работи или не е така
  • 3

    15 4 Отговор
    Вени стига с този секс бе, напиши нещо за ТКЗС и АПК.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Morgoth

    8 1 Отговор
    Няма "друг вид" секс. Пазаруването, детската градина и телевизията не са секс. И да - липсата му е проблем, освен в единични случаи, когато и двамата партньори не изпитват нужда.

    Каквото тя не му дава той ще си го набави от друго място. Разбира се това не е задължителен край на връзката. Ако се обичат достатъчно и тя няма проблем, че той хойка могат да постигнат разбирателство, макар и по нестандартен начин.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 бббббб

    11 2 Отговор
    Вениии,ако си с по-малко от 3 пъти ,мога да помогна.Твоето здраве е на първо място за мен.
  • 9

    5 6 Отговор
    И аз мога да помогна Вени, мога да го правя всеки ден, нищо че съм на 39г. .....
  • 10 Танас

    11 1 Отговор
    Тишината в спалнята води до секс...ама с друг)))))))
  • 11 разочарован

    2 0 Отговор
    Каквото и да казвате, ама Венито открадна тематиката на Роската и направи кавър-версия.
  • 12 анчо

    1 1 Отговор
    Абе здрав кръст - здраво семейство!