Last news in Fakti

9 Декември, 2016 00:30 15 867 8

Най-често срещаните секс проблеми и техните решения

  • секс-
  • проблеми-
  • решения-
  • орален

В един идеален свят всеки път, когато правите секс, ще бъде страхотен. За съжаление, реалността не е точно такава. Както ще ви каже всеки семеен терапевт, най-различни проблеми могат да възникнат, когато става въпрос за секс. За щастие, има решение за някои проблеми, така че една двойка да има възможно най-добрия секс, казват терапевти пред self.com.

Ето и някои от проблемите и възможните решения:

"Умът ми не спира да работи."

Това особено много важи за майките, тъй като напрежението от грижите по децата може да попречи на всички секси мисли. Звучи нелогично, но планираният секс може да помогне. Освен това, въвеждането на новости като секс играчки или нови секс пози може да ви помогне да се съсредоточите.

"Винаги аз инициирам нещата."

Ако единият си мисли, че другият не е достатъчно инициативен, може да се породи негодувание. И ако вие сте този, които никога не поема инициативата, опитайте се да разберете, че партньорът ви има нужда се почувства желан и предприемете някакви стъпки в тази посока.

"Какво стана с любовната игра?"

Ако и вие си задавате този въпрос, знаете колко разочарование се съдържа в него. Ако сте решили да говорите по въпроса, заявете ясно какво точно желаете, но по такъв начин, че да не звучи като критика, а като насърчение.

"Иска ми се да сме по-привързани."

За щастие, този проблем има лесно решение: всеки ден трябва да си казвате един на друг по едно нещо, което цените в партньора си. Ако това ви се струва прекалено трудно, пробвайте с малки жестове, с които сте показвали привързаност в началото на връзката ви: да се държите за ръце, да се прегръщате, когато седите заедно, да си разтривате раменете един на друг, и други подобни.

"Напрежението от правенето на бебе е пълна лудост."

Когато една двойка се опитва да зачене, партньорите могат да се чувстват като на повикване. "Трябва да има баланс между моментите, когато правите секс, защото сте в овулация и спонтанните моменти на желание," казват терапевтите. Комуникацията е основен фактор в тази ситуация, когато трябва да разграничите нещата. Освен това неща като секси бельо и изпращане на секси съобщения могат да помогнат за това правенето на бебе да бъде забавление, а не скучна работа.

"Партньорът ми отказва орален секс."

Ако обичате орален секс, но партньорът ви отказва да го прави, може да се почувствате отхвърлени, ядосани и разочаровани, което вероятно ще доведе до загуба на сексуално желание. Ако вашият партньор не е голям фен на оралния секс, а вие наистина го харесвате, помолете го да го приеме като нещо, което може да прави само от време на време, за да ви достави удоволствие.

"Създаването на семейство напълно прецака сексуалния ни живот."

Въпреки, че лишаването от сън и стресът могат тотално да скапят сексуалния ви жвот, не всичко е загубено. Открийте в какво точно е проблема – дали логистиката или физическата умора. И дори ко се налага, потърсете специалист. Много двойки успяват да възобновят романтиката в отношенията си след създаване на семейство.

"Мисля, че партньорът ми ме приема за даденост."

Чувството, че партньорът ви не ви оценява достатъчно, може да разруши връзката помежду ви. Необходимо е да си признаете един пред друг: „Когато правиш X, аз се чувствам като Y”, така че да няма място за двусмислие. Този тип изявления са от съществено значение, за да не се чувства вашият партньор нападнат.

"Той еякулира преждевременно."

Ако това се случи първият път, когато правите секс, замълчете си и запазете хубавите си чувства. Но ако се случи отново, това е проблем, който няма да изчезне. Внимателно го насърчете да отиде на лекар, за да се уверите, че няма медицински проблем и за да получите някои съвети за това как да овладеете тази ситуация.

"Ние просто не правим достатъчно секс!"

Това често се случва, след като премине периодът на медения месец. Обсъдете колко често всеки от вас би искал бъдете сексуално активни, след това си направете план, който да удовлетворява и двамата. Направете си списък с нещата, които искате да опитате в секса. Експериментирането може да ви помогне с нетърпение да очаквате всеки следващ сексуален контакт с партньора си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доктора

    7 6 Отговор
    Всички сексуални проблеми идват от тютюнопушенето, пушачът е най-жалкият "е.ач" , и ако въобще може то му е много трудоемко, с минимално удоволствие, по-скоро като изхождане, казва го бивш пушач който с много усилия и правилно хранене е успял почти да се откаже, разбира се алкохола трябва да е в мин количества и без концентрат
  • 2 гошо

    4 4 Отговор
    ВЕНИИИИИ.........пак ли секс стайй любов моя?!?!

    Коментиран от #4

  • 3 бббббб

    7 4 Отговор
    Вениии ти си жена мечта.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Грую

    1 0 Отговор
    Как пък разбрахте за тези проблеми? Да не би да сте светили на хората, докато я вършат онази работа? Кой е луд в тази държава, в която чуждите недостатъци са подложени на публично усмиване и то заедно със сеирждийството е занаят с виртуозни майстори? Някой се гъбарка тука с тази информация!

    Коментиран от #7

  • 7 писна ми от секса ви

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Грую":

    аман от този секс
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.